Vanavond uitreiking Edisons; live updates via Twitter

In Rotterdam worden vanavond de Edisons (nominaties hier) uitgereikt, één van de belangrijkere muziekprijzen in Nederland. Tevens een publieksprijs, getuige de stemmogelijkheden van de afgelopen weken. Waarvoor verschillende artiesten weer hebben gelobbyd bij hun achterban, bijvoorbeeld via Twitter. NLpop is vanavond aanwezig bij de uitreiking, via mijn persoonlijk Twitter zullen er vele updates verschijnen.

We staan aan de rode loper om artiesten te interviewen, die bijdrages kun je in de loop van komende week verwachten. Om 20.30 uur begint de uitreiking en zullen we (onder voorbehoud van 3G-bereik) via Twitter de nodige updates geven. ‘s Avonds om 23.10 uur kun je naar een registratie kijken van de show bij Veronica.

Tijdens de awardshow zijn er optredens van Kane, Lisa Loïs, Bertolf, Caro Emerald, 3js, Nynke Laverman, DI-RECT, Tim Knol en Rowwen Hèze. Van laatstgenoemde is al bekendgemaakt dat ze Edison Oeuvreprijs krijgen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>