Hit of Shit: Daybroke – Cosmic Candy Store (video)

Verfrissend enthousiaste poprock • Bovengemiddeld fijne, radiovriendelijke single

De Tilburgse rockband Daybroke, bestaande uit Tom Sikkers, Emiel Schaap, Jesse Klaasse en Kasper van der Voort, is lekker bezig. Eerder werden de mannen al gevraagd als supportact van de Amerikaanse band Lifehouse, en hoewel hun singles de charts nog niet bereikten tonen ze veel potentie met hun nieuwe; Cosmic Candy Store.

Belangrijkste is natuurlijk dat de bandleden duidelijk plezier hebben in wat ze doen. Maar jullie kennen mijn smaak onderhand een beetje; ik hou van pure pop met dance- of electro-invloeden, en ik hou van meeslepende dramatiek, zwaar op de emotie.

Dat hoor ik in deze nieuwe single van Daybroke, Cosmic Candy Store, allemaal niet terug. Bij de meeste poprock releases kom ik dus met een flauwe mening aankakken. Maar ik vind dit toch, ondanks het genre, een heel goed liedje. Erg radiovriendelijk ook.

Bovendien, laten we wel wezen, als we kijken naar de onoriginele en oorkwellende troep die er wekelijks in de Nederlandse charts te vinden is, mag het onbegrijpelijk genoemd worden dat Cosmic Candy Store geen kans op een hitlijstnotering maakt.

Cosmic Candy Store op iTunes

Daybroke - Cosmic Candy Store

Loading ... Loading ...


Video op Youtube

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Daybroke – Cosmic Candy Store (video)

  1. Amanaemonesia

    Middelmaat. Ik denk dat 3FM dit niet eens als Serious Talent zou oppikken dus dan kun je het al helemaal schudden in Nederland.

      /   Reply  / 
  2. Patrick

    Leuk liedje en leuke clip!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Hit of Shit: Daybroke - Burn It To The Ground (video) | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>