Hit of Shit: 3JS – Bijzonder (videoclip)

Nieuwe 3JS-single markeert begin theatertour Bronnen en komst Best of-album

De nieuwe single van 3JS is een klein weekje uit, en scoorde al direct flink in de iTunes Download Top 100. Dit weekend is ook de officiële videoclip wereldkundig gemaakt; een mooie notering in de singles-chart aan het eind van de week ligt in het verschiet.

Bijzonder is een typisch 3JS-nummer. Goeie, herkenbare eigen sound. Sommige fans zeggen over de single: ‘de oude 3JS zijn terug!’ Een mooi compliment voor Jaap de Witte, de gitarist die momenteel bezig is met zijn afscheid als optredend muzikant in de band.

De song zal ook verschijnen op het album Het Beste Van 3JS Totzoverder, de verzamelaar die binnenkort uitkomt. Bijzonder is tevens de opmaat naar theatertour Bronnen die deze week begint. De videoclip is geschoten tijdens een repetitie voor die theatertour en toont 3JS samen met hun theaterband op hun best: geïnspireerd musicerend!

Check hier voor tickets voor de theatertour. Na de tour zal de nestor van 3JS, Jaap de Witte, een stapje terug doen en niet meer als 3JS lid op het podium te zien zijn. Hij blijft wel als songwriter en in de studio muzikaal actief voor de band.

Bijzonder op iTunes

3JS - Bijzonder

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Hit of Shit: 3JS – Bijzonder (videoclip)

  1. Kamper

    Ik vrees het ergste voor deze jongens. In 48 uur maar 7.000 views?! Das niet niet goed genoeg voor een Cloud9 publicatie van een band met veel bekendheid. Het nummer werd tevens op het eigen 3j’s label gereleased vrijdag.

      /   Reply  / 
  2. Geert

    Als ik de 3J’s zie, moet ik altijd denken aan piraten..

      /   Reply  / 
    1. YesMe

      Stoere mannen dus :-)

        /   Reply  / 
  3. Bastian

    Wat een prachtig lied. Ik vind deze band echt ondergewaardeerd.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Ik eerder overgewaardeerd. Maar ze hebben alleen het voordeel dat ze uit een dorp met een V komen…
      De afgang op Songfestival zegt genoeg…

        /   Reply  / 
    2. Johan van de Velde

      Het lied heeft wel een paar goede elementen. Aardige folkinvloeden, bijvoorbeeld. Maar ik het vind het nogal gecompliceerd overkomen.
      Niet echt een ‘single’.

        /   Reply  / 
  4. Henk

    Ik moet toegeven dat de 3J’s wel een eigen geluid hebben. Maar ik vind het allemaal zo zeurderig. Een voor mij een veel te zwaar overgewaarde groep. Ik ben ook benieuwd hoe hoog ze binnenkomen in de top 100 de eerste week en hoe laag ze weer omlaag vallen de 2e week! Voor mij dus SHIT!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Nederpop als zacht donsdekbed of dikke kriebeldeken | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>