Anouk reageert zelf: Liedje voor Songfestival heet Birds

Anouk doet mee om te winnen • Liedje wordt op 11 maart gepresenteerd

‘Ik hoorde net dat mijn producer Tore denkt dat ons liedje te goed is om het Eurovisie Songfestival te winnen. Is dat eigenlijk mogelijk? Have faith young Skywalker! The force is strong with this one!’ Dat schreef Anouk zojuist op haar Facebook-pagina. Dat in reactie op het nieuws van gisteren; de boeiende uitspraken producer Tore Johansson.

Ook meldt Anouk dat de titel niet Birds Falling Down is, maar simpelweg Birds.

De zangeres heeft er dus alle vertrouwen in dat het liedje goed genoeg is om het Songfestival te kunnen winnen. Gelukkig maar, want veel mensen vonden de uitspraak van Johansson een beetje teleurstellend. Het lijkt er op dat hij bedoelde dat het geen typisch Songfestivallied is, hij uit de indie-scene komt, en weinig met schlagers heeft.

Anouk heeft maanden geleden overigens al eens gezegd dat ze meedoet om te winnen. Op internet is iedereen inmiddels druk aan het speculeren over het lied. Tore zei dat het een mooi en groots lied is. Krachtig. Veel mensen verwachten een indrukwekkende ballade, in de stijl van Three Days In A Row en For Bitter Or Worse. Spannend!

Op 11 maart wordt het lied bij de TROS onthuld. Volgende week zal de omroep bekendmaken op welke manier de presentatie zal plaatsvinden.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Anouk reageert zelf: Liedje voor Songfestival heet Birds

  1. Pingback: Titel Songfestivalnummer Anouk is Birds Falling Down | NLpop

  2. Peterke!

    Ik hoor het nummer liever vandaag dan morgen! Verschrikkelijk dat we nog 2 weken moeten wachten!

      /   Reply  / 
  3. Johan van de Velde

    Anouk toont weer eens dat ze alles goed op een rijtje heeft.
    Ze doet mee om te winnen. Is zelfbewust, maar niet zo arrogant dat ze het songfestival neerhaalt of onderschat, zoals haar producer dat wel doet.
    Vond zijn opmerkingen overigens niet zozeer teleurstellend, dan wel arrogant en zelfs naief.
    Nu moet alleen het liedje nog goed zijn…
    De kortere titel is al een hele verbetering.

      /   Reply  / 
  4. Arjan Hensens

    Sterke vrouw!! Overtuigd van haar kunnen! Dat was niemand de laatste tig jaar! Het is al bijna 40 jaar geleden dat we voor het laatst hebben gewonnen. Als je het goed vertaald dan zegt de producer dat het nummer te goed is, de kwaliteit te hoog is. Superspannend ik ben ook echt zo benieuwd!! Anouk gaat er voor, ze traint zich rot in de sportschool, en is helemaal gefocust op haar deelname. De verwachtingen zijn hoog!! Maar dit is pas echt een professionele artieste die de lat voor zichzelf altijd onwijs hoog legt!!

      /   Reply  / 
  5. Bastian

    11/3 ahhhh om gek van te worden, maar tegelijkertijd ook wel leuk ofzo om in spanning te blijven afwachten. Nu maar hopen dat het geen tegenvaller is maar echt een supergoed en mooi lied. Kom op Anouk!

      /   Reply  / 
  6. Peterke!

    Ik ben er eigenlijk wel van overtuigd dat het een goed nummer is hoor Bastiaan. Zo ben ik geen grote fan van Anouk, maar haar singles vind ik altijd top! Dat zal wel goed komen.

      /   Reply  / 
  7. bingocharts

    Ik ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  8. Pippeloutje

    Ben heel benieuwd naar het nummer, maar er is een heel sterk nummer in de omloop van Anouk en die heet I won’t play that game anymore. Een verschrikkelijk mooi en goed nummer. Echt een nummer wat hoge ogen had kunnen scoren op het songfestival.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>