Hit of Shit: Jeroen van der Boom – Beter Laat Dan Nooit

Muzikale kameleon Jeroen van der Boom terug met conventionele kwaliteitspop

Na zijn verrassende single Vurig Verlangen, die een jaar geleden uitkwam en lichtelijk geïnspireerd was op Zweedse pop a la Euphoria van Songfestivalwinnares Loreen, is Jeroen van der Boom nu terug met een wat meer traditionele popsingle.

Zoals bekend was ik heel enthousiast over Vurig Verlangen, maar Jeroen toont met deze nieuwe single aan dat hij een ware muzikale kameleon is. In de tussentijd scoorde hij namelijk ook nog een hitje met zijn Toppers-kameraden Gerard en René.

Als je 1001 Nacht, een cover van een Khaled-song, Vurig Verlangen en Beter Laat Dan Nooit naast elkaar legt dan zijn de stijlverschillen best groot. Dat komt wellicht ook omdat Jeroens smaak heel breed is. Dat bleek al tijdens zijn werk in muziekshows op tv.

Beter Laat Dan Nooit is de eerste single van zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Jeroen is naar Nashville getrokken en heeft het nummer zelf geschreven met zijn Amerikaanse vrienden aldaar. Dat hele proces is in de videoclip te bekijken.

‘Ik heb echt mijn best gedaan’, vertelt hij. ‘Misschien wel meer dan ooit. Mijn best gedaan om mijzelf muzikaal te vinden, om niet de makkelijke weg te bewandelen.’

Download Beter Laat Dan Nooit op iTunes

Jeroen van der Boom - Beter Laat Dan Nooit

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Jeroen van der Boom – Beter Laat Dan Nooit

  1. BéTé

    Goeie song hoor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>