Mogelijk doorstart The Common Linnets met Waylon

‘Dit komt heus wel weer goed’ • Ilse komt binnenkort met verklaring

Waylons manager zegt zaterdag in het Algemeen Dagblad dat een doorstart van het duo Ilse DeLange en Waylon mogelijk is. Ze verwacht dat Ilse binnenkort met een reactie komt. ‘Dit komt heus wel weer goed’, aldus de manager.

Het gedoe rondom The Common Linnets heeft iets weg van een soap. Sinds het succes op het Eurovisie Songfestival is er bijna iedere dag nieuws. Vaak is dat heel goed nieuws, bijvoorbeeld over topscores in binnen- en buitenlandse hitlijsten, maar de afgelopen week kregen fans een teleurstelling te verwerken.

Waylon was ineens weg. Ilse is op tour door Europa met JB Meijers en een nieuwe Linnet, de Amerikaanse singer-songwriter Jake Etheridge, die ook meeschreef aan nummers voor The Common Linnets. Waylon kwam met een verklaring en gaf een interview op tv waarin hij zijn kant van het verhaal vertelde.

Ilse hebben we daarna nog niet gehoord. ‘Ik houd de optie open dat Waylon en Ilse de komende weken alsnog overeenstemming bereiken over een doorstart’, zegt Waylons manager nu in krant. Dat is mooi. De twee praten er dus over!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mogelijk doorstart The Common Linnets met Waylon

  1. BéTé

    Over soap gesproken :)

    Zangeres Ilse de Lange heeft zich ziek gemeld voor het live-concert De Helden van Amstel, dat zaterdagavond plaatsvindt nabij stadion Euroborg in Groningen.

    Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt. Volgens de organisatie heeft de zangeres last van koorts.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ja het wordt echt een soap zeg. Wat jammer dat het zo gaat.

        /   Reply  / 
  2. bastian

    Ik hoop het, het is voor beiden niet makkelijk en dat lijken sommige mensen te vergeten. Ineens lees ik reacties als Ilse is een b*tch bla bla, ik draai het album niet meer…lol seriously? Ik vind ze allebei nog top en het album is waanzinnig goed waar ik sinds de release nog dagelijks naar luister. Ik hoop dat ze hun krachten weer samen bundelen en heel Europa veroveren en nog eens samen door NL gaan touren, ik wil erbij zijn :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>