Hit of Shit: Nick & Simon – Geef Me Deze Tijd

Morgen begint Herinneringen-theatertour, acht shows al uitverkocht

Vrijdag kwam de nieuwe single van Nick en Simon uit en gister kwam daar een speciale clip bij waarin de mannen het liedje zingen als verrassing voor een fan.

Nick & Simon zijn druk bezig met de laatste repetities voor hun Herinneringen-theatertour. Die begint morgen in Lelystad. Acht shows zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Ga naar ntk.nl voor speeldata en om kaartjes te bestellen.

Ook scoort het duo deze weken op tv! Het muzikale reisprogramma The Dream is na de Keuringsdienst van Waarde de best bekeken show op NPO 3. Er kijken gemiddeld ruim 800 duizend mensen, en dat is voor die zender uitstekend.

De single Geef Me Deze Tijd komt vooralsnog bescheiden uit de startblokken. Virtueel op de 155ste plaats in iTunes en ook nog niet zichtbaar in de Viral 50 van Spotify. Dat kan natuurlijk allemaal veranderen als de tour begonnen is.

Geef Me Deze Tijd op iTunes en Spotify

Nick & Simon - Geef Me Deze Tijd

Loading ... Loading ...

Video: officiële videoclip Geef Me Deze Tijd

Zie ook: Het Beste Van Nick & Simon – Herinneringen (Boxset – Limited Editie)

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Nick & Simon – Geef Me Deze Tijd

  1. Johan van de Velde

    Geen bijzonder, maar wel aardig nummer.

    Flauwe clip.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ik vind dit lied helemaal niks, een flutlied. Jammer want Nick en Simon zijn 2 goede muzikanten en kunnen beter, zij moeten toch ook wel horen dat dit geen goede song is.

        /   Reply  / 
      1. Peter

        @ henk : een reactie zonder argumentatie noem ik een flutreactie.

        mijn reactie: een vooral tekstueel sterk nummer, met name omdat het lied over herinneringen gaat, op een creatieve manier verwoord, gelijknamig aan de tour van de jongens. (zoiets noem je argumentatie @henk)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>