Hit of Shit: MainStreet – Change Is Good (video)

Sterk geproduceerde pop met verrassende vocalen, catchy fluitje

De grenzen tussen kidsmuziek, tienerpop en volwassen pop zijn vaak heel dun. De boyband MainStreet bewandelt met hun nieuwste single ook een tussenweg, en doet dat meer dan uitstekend. Change Is Good een hele fijne popsingle.

Waarom maken we al dat onderscheid eigenlijk en praten we niet gewoon over goede en slechte muziek, boeken en films? Ach ja, zo werkt het in de industrie en de media. Maar zo’n labeltje zegt echt niet alles. Muziek die aanslaat bij kids en tieners is namelijk helemaal niet per definitie kinderachtig. Integendeel.

Kids, preteens, tweens, young adults. En na de Millennials dient de nieuwste it-group zich al aan: Generation Z, ook iGen of post-Millennials genoemd. Inclusief de fans van MainStreet. In welke groep je ook valt, het gaat erom dat je kwaliteit krijgt en geen troep. Nou, met de kwaliteit zit het bij MainStreet wel goed hoor!

Dus zo ging Change Is Good dit weekend terecht in première op popzender 3FM, waar ze momenteel best een dosis post-Millennial buzz kunnen gebruiken. Het is een sterk geproduceerde popsong met verrassende vocalen en een catchy fluitje, die ook erg lekker scoort in de top 30 van de iTunes-chart.

Change Is Good op iTunes en Spotify

MainStreet - Change Is Good

Loading ... Loading ...

Videoclip update: Change Is Good

MainStreet op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: MainStreet – Change Is Good (video)

 1. nikita

  Hit!!!!!

    /   Reply  / 
  1. Linda

   Zeker weten.

     /   Reply  / 
 2. luna

  super nummer!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>