Help Christon, de verdiende winnaar van Idols III, aan een platendeal

ChristonHet is gewoon NIET eerlijk! Christon Kloosterboer was voor mij de gedoodverfde winnaar van Idols III. Knappe jongen, goeie stem, muzikaal en charismatisch. Toch moest Christon vanavond het veld ruimen, en waarom? Ik zou het werkelijk waar niet weten. Er waren toch een aantal veel minder goede kandidaten vanavond. Maar we laten het er niet bij zitten. Wil jij nog veel meer van Christon horen? Laat dat dan hier weten. Dan kan Christon, gesteund met de honderden (of duizenden?) reacties op zoek naar een platenmaatschappij.
Toegegeven: ik was niet meteen groot fan van Christon. Maar in de finaleshows is mijn enthousiasme voor hem snel gegroeid. En vanavond was hij echt niet de slechtste. Marescha zwijnt er nu al wekenlang doorheen, haar vertolking van het afshuwelijke I Don’t Want To Miss A Thing van Aerosmith was echt niet zo bijzonder. Ik zeg: exit Marescha zsm.

En dan Aäron. Het is me een raadsel waarom iedereen zo wild van hem is. Zijn uitspraak is slecht en muzikaal gezien heeft hij volgens mij ook niet veel noten op zijn zang. Goed, hij ziet er best leuk uit, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

En dan is er nog het gevalletje Floortje Smit, veruit de populairste onder het volk maar volgens mij zwaar overschat. Ik weet zeker, dat als zij Idols III wint, het weer snel met haar gedaan is. Ze zingt best leuk, maar zal volgens mij snel vervallen in de platgereden paden der muziek. Van Floortje kun je nog meer eenheidsworst verwachten en daar zitten we volgens mij niet op te wachten.

Christon daarentegen heeft alles in zich dat een idool moet hebben. Ik noemde al zijn muzikaliteit, maar daarnaast verwacht ik niet dat hij voor de veilige kant van de muziek zal kiezen. Die komt met iets dat echt wat toevoegt aan de popmuziek anno 2006. Ik weet zeker dat we van hem een plaat kunnen verwachten, die jongen blijft wel actief in de muziekwereld. Maar wat aanhang hier zal Christon zeker een steuntje in de rug geven. Dus reageert allen!

Zie ook:
- Zappen.blog.nl: Een avondje Idols in de studio: klapvee zijn is leuk!
- Idol Harm, bekend van Bambix
- Gezamenlijke Idols-single komt alleen op download uit, om nieuwe teleurstelling te voorkomen
- Zappen.blog.nl: Harm gaat vanavond weer ouderwets rocken in Idols

facebook share facebook share

60 Reacties // Reageer

60 thoughts on “Help Christon, de verdiende winnaar van Idols III, aan een platendeal

  1. Renate

    Wat is dit nou weer voor een dom gelul. Goede stem MY ASS!!!!!! Man hebben we dan geen enkel niveau hier in nederland. NEEM EENS EEN VOORBEELD AAN AMERIKA!!!!!! Daar zijn het allemaal toppers en niet van die middelmatige zangers. Christon had never nooit die finale gehaald want hij is simpelweg niet goed genoeg. Maar dat zelfs die idioot van een Serge nog boven hem staat dat snap ik niet. Die kan al helemaal niet zingen. En ook nog zeuren over Floortje die verruit de beste stem heeft van al deze 3 Idols series bij elkaar!!!!! Die meid kan tenminste zingen. Christon is zo’n geval van oh ja best aardig maar wie iedereen hem meteen alweer vergeten is. Hij valt totaal niet op. Dat je zo’n fan van hem bent moet je zelf weten maar wees eens OBJECTIEF!!!! En plaats je grote Idool niet zomaar boven mensen die 100% meer muzikaliteit in hun kleine teen hebben zitten dan hij ooit in zn hele lange lijer zal hebben. Straks zeg je nog dat ie beer is dan Kelly Clarkson zeg. Dom kinderachtig gelul hier zeg. Ik en velen met mij zitten niet te wachten op een CD van de zoveelste middelmatige wannabe zanger die iedereen zo weer vergeten is. Geef mij maar iemand die echt een strot open kan zetten. Zoals Floortje en Angelique.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    ik vind Kelly Clarkson inderdaad niet zo’n supertalent. erg middelmatig, flauwe liedjes.

      /   Reply  / 
  3. Bas

    Aah damn, kom op zeg.. volgens mij moet je maar eens opnieuw naar zijn nummers luisteren en niet naar z’n looks kijken… weet je hoe middelmatig hij zong, echt geen platencontract waard. Door de rest eens even flink af te kraken, maakt hem echt niet meer bijzonder! Maargoed de rest is dat ook niet…
    Dat Christon eruit is vind ik dus WEL eerlijk, had zelfs liever gehad dat hij er eerder uit ging!

      /   Reply  / 
  4. chantal

    Nou ieder mag gewoon zijn eigen mening hebben hoor Bas.
    Ik ben ook absoluut niet kapot van Floortje, ik vindt het een vreselijk tutje.
    Ze heeft een goeie stem, maar verder heeft ze niks bijzonders.
    Geef mij Angelique of Raffaela maar.
    Ik zeg niet dat ik Christon zag winnen, maar ik had hem graag nog een paar rondes verder zien gaan.
    Hij was er naar mijn idee onterecht eruit.
    En Bas je moet de meningen van andere mensen respecteren.

    Ik zal heel graag nog wat van Christon willen horen, heel graag zelfs.

      /   Reply  / 
  5. Klaas

    Nou Herman dan weten we ook meteen dat jij totaal geen verstand van muziek hebt en totaal niet hoort wie wel en wie niet goed kan zingen. Christon het Idool. Laat me niet lachen zeg. Die gast haalt een paar goede nootjes maar meer ook niet zeg. Zelfs Jamai zingt nog beter.

      /   Reply  / 
  6. Klaas

    En chantal.. Als je American Idol hebt gezien met Kelly Clarkson dan wist je dat zij toen ook niet zo bijzonder was alleen dat ze hele goede stem had. Kijk eens wat daarmee gebeurd is. Floortje steekt met kop en schouders boven de rest uit wat zinge betreft en ze heeft die X Factor. Al is ze mn favoriet net niet. Das Angelique. Ik ga voor de zang en niet voor het uiterlijk. Dat zouden de PUBER MEISJES ook eens moeten doen. Kijk das nou het verschil tussen nederland en bijv Engeland of Amerika. daar wordt gestemd voor de STEM niet voor het uiterlijk. Daar winnen ook daadwerkelijk degenen die het beste kunnen zingen. Christon was zeker niet de slechtste maar kom op zeg hij had never nooit kunnen winnen met die middelmatige stem. Als hij Auditie had gedaan in Amerika dan had de jury hem daar keihard afgewezen. Maar nu moet die slechte Serge er toch eens uit. Die blijft maar zitten terwijl betere kandidaten eruit moeten.

      /   Reply  / 
  7. Karen

    Ik vond Christon zeker niet de beste, maar ook zeker niet de slechtste van het stel. Hij heeft zijn looks mee, maar solo op een podium komt hij onvoldoende tot zijn recht. Gisteravond hebben we kunnen zien dat rocken bij hem past. Zet hem samen met een stoere band op het podium en dan heb je een leuk totaalplaatje.
    Ook ik vind Floortje absoluut geen idool. Leuke stem, leuk koppie, maar niets opvallends. Ze heeft niets ‘eigens’, zoals Boris dat bijvoorbeeld wel had/heeft. Ik ben het met Klaas eens over Angelique. Wat een mooie warme sound en wat een charisma heeft die dame! Daar staat een souldiva op het podium waar we er in Nederland veel te weinig van hebben.
    Serge, Rafaëlla, Marescha en Aäron mogen van mij vandaag nog naar huis.

      /   Reply  / 
  8. Idols 3 Online

    Christon als winnaar?! Hahahaha, ik lach me kapot.. Floortje is gewoon een terechte winnares als je het mij vraagt, je kunt gewoon niet uitstaan dat Christon eruit is en daarom ga je andere mensen afzeiken. Maar met al die Idols is het zo weer gedaan, iedereen uit Idols I en II keert weer op de achtergrond. Dat blijf je toch houden, maar ik vind dit nieuwbericht echt slap gelul!

      /   Reply  / 
  9. Julia

    ChRiStOn De GeKsTe!!!!!
    HiJ hAd Eg WeL dOoR mOeTeN gAaN!!!!

      /   Reply  / 
  10. Alex

    Christon had nog wel even mogen blijven, maar absoluut niet in de finale, hij heeft het niet. Angelique, Rafealla en Floortje zijn de toppers van Idols III

      /   Reply  / 
  11. Yvon

    Christon is echt wel goed! Dat de meeste zijn talent niet in zien, tja daar kan ik ook niks aan doen. Maar hij verdient een platencontract, desnoods om zich te laten bewijzen. Christon was al aardig op weg voordat hij begon aan idols en gaat het wel maken. Daar heeft hij idols niet voor nodig. En over Floortje gesproken, als zij zou winnen (wat waarschijnlijk wel gaat gebeuren) scoort ze waarschijnlijk 1 of 2 hits en dan ligt ze er weer uit. Christon is iemand die langer in de muziekwereld kan blijven!

      /   Reply  / 
  12. Norman

    Ik vond Christon ook de beste. Misschien doet hij het net als Roger van Intwine, dat hij Idols gebruikt als opstapje naar meer succes. Het zou me niet verbazen als we meer van Christon gaan horen dan van Floortje

      /   Reply  / 
  13. Eline

    Renate, ik ben het met je eens.

      /   Reply  / 
  14. Felicia

    Ik ben het ermee eens dat christon er nog niet uit had gemoeten. er waren slechtere idols

      /   Reply  / 
  15. Pludefax

    Jeetje, Herman, het is overduidelijk dat jij gewoon warme gevoelens voor Christon draagt..!

    Anyhow;

    Christon heeft altijd het zelfde zweefgeluid, maakt altijd dezelfde bewegingen waardoor hij nogal eentonig werd. Bovendien geilde hij veel te veel op zichzelf.

    Floortje gaat overigens ook vervelen volgens mij… de barbiepop.

    Rafaëlla is dan tenminste een fijn, leuk, sprankelend, spontaan ding… Tja, en Serge, met z’n zachte g, kan het bij mij niet meer verknallen! :D

      /   Reply  / 
  16. Leila

    Christon eruit! Bummer! Nu al die anderen nog en dan mogen ze het programma opdoeken van mij. De enige, maar dan ook de enige die Idols interessant heeft weten te maken was Boris, kreeg je tenminste een behoorlijk nivo waar anderen zich aan op konden trekken of wat echt stijlvol zou zjn geweest als ze het halverwege hadden afgekapt omdat het eigenlijk al gelijk duidelijk was wie iedereen van het podium afblies maar ja…er moet geld verdiend worden! Ach…je hebt het of je hebt het niet, en bij idols III heeft niemand ‘HET’.

      /   Reply  / 
  17. Lindsey

    Bekijk maar eens zijn fansite en luister maar naar zijn liedjes.. nuff said.. :)

      /   Reply  / 
  18. Adriana

    Ik snap er ook helemaal niks van. Christon is de knapste (samen met Serge), heeft de meeste uitsraling en is 1 van de betere zangers. Ik vind t echt heel erg dat hij weg is, snif snif. Nu zie ik hem misschien wel nooit meer..

      /   Reply  / 
  19. Robin

    Renate,
    als er iemand hier dom lult dan bij jij het. Sterker nog, volgens mij heb je totaal geen idee, in de verste verte niet waar je het over hebt. Je prijkt zoveel muziek kennis te hebben, maar volgens mij heb je dat totaal niet. Als je je eens meer in de persoon Christon zou verdiepen dan had je misschien niet zo’n reactie gegeven. Hij heeft onder andere een prijs gewonnen om uitgenodigd te worden voor de Berklee school of music in Boston (usa). Werkt met verschillende goeie muziekanten samen. Heeft backgroundvocals van Maud gedaan en is aan het schrijven voor verschillende andere lieden waar ik hier niet over uit kan wijden. Jij noemt hem een, middelmatige wannabe zanger, maar heb je hem maandag 23 januari ‘s ochtends op de radio gehoord bij Yorin FM? Heel moedig en knap als je dat kan, ook zo een paar dagen nadat hij moest vertrekken bij idols. Hij knalde de radio uit met een eigen fantastisch nummer !! Dat zie ik die Belachelijk lachende Floortje niet doen. Dus zo’n “Dom kinderachtig gelul” vindt ik het nou ook weer niet. En ik zou het wel prettig vinden als je je antwoord wat zou nuaceren. Luister ook maar eens op de website Christon.nu naar de demo’s dan begrijp je denk ik wel wat ik bedoel. Dus daaaaag Renate, wat mij betreft kun je deze in je zak steken.

    Bas,
    voor jou geldt hetzelfde, misschien is Christon bij Idols niet helemaal uit de verf gekomen, en dat is jammer. Hij is eigenlijk ook singer/songwriter van nature. Dat is denk ik wat meer bij hem hoort als een door commercie geknede en verknipte Idol die aan het ideaalbeeld van de doorsnee mens moet voldoen. Denk toch eens na.

    Pludefax ,
    Wat Christon betreft zit je er volledig naast, misschien zie je onzekerheid en spanning maar hij kikte niet opzich zelf. Hoe kom je er bij, totaal niet. Voorwat Floortje betreft ben ik het wel met je eens.

    Herman,
    je verdient een pluim voor je inzet voor deze jongen.

      /   Reply  / 
  20. Marleen

    zo wat een verschillende meningen! Ik ben het eigenlijk wel met de schrijver van de tekst eens… In het begin was ik ook niet zo weg van Christon, hij viel niet eens zo op. Maar ik heb steeds meer respect voor deze jongen gekregen en ik denk inderdaad dat we van Christon nog het meest zullen gaan horen straks. Ik hoop het in iedergeval want ik vind hem gaaf!! Gewoon een heerlijke nuchtere kerel welke nog goed is ook!

      /   Reply  / 
  21. Katja

    goed gezechd Robin!!

    ik zou graag nog wat willen horen van christon.
    k’vind het erg jammer dat hij er al zo vroeg uit is gegaan…

      /   Reply  / 
  22. Judy

    Christon is absoluut GEEN idol… en daar wil ik het bij laten.

      /   Reply  / 
  23. pedro

    Goh, zit Judy nu nog te zeiken omdat Christon niet aardig genoeg tegen haar was toen ze hem tegenkwam op het station? Als hij wel aardig geweest was had je hem zeker wel ok gevonden…
    Beetje een kleinzielig meisje zonder gevoel voor muziek.
    Voor mij deed Christon het goed, en als je hem maandag op de radio gehoord had dan praatte je wel anders….WOW!

      /   Reply  / 
  24. Judy

    waaaaaaaaaaaaaaaaaa echt domme mensen hier (pedro)!!!

      /   Reply  / 
  25. Nathalie

    Christon is een goede zanger met een goede uitsraling hoor..
    mja sommigen hier mogen wel wat rustiger aan doen met de mening van een ander niet zo hard af te kraken! :S

    Maar Christon had dus al een liedje voor de commercial van nivea, dat flikt niet iedereen zomaar 123.
    Christon komt er zééker wel!

      /   Reply  / 
  26. Dees

    Christon is echt wel goed
    hij heeft zelf voor idols al een stukje bekendheid gehad met she’s en was ook meerdere malen op de radio.
    hij gaat t cker nog wel ver schoppen daarom zet ik hier ook een bericht
    ik denk als christon het eemaal gemaakt heeft dat we nog veel van m kunnen verwachten, en van de rest van de idols… sja
    maar als t aan mij lag had hij idols gewonnnen

      /   Reply  / 
  27. Judy

    bedankt nathalie..

    en wat christon betreft: als hij nou echt zou goed is hè:

    WAAROM HAD HIJ DAN MAAR 2% VAN DE STEMMEN???EN VLOOG HIJ ER ALS 9E UIT???
    DUH!
    NEDERLAND ZIET M DUS NIET ZITTEN…

      /   Reply  / 
  28. danny

    ik wil echt nog wel wat van Chris horen, en geloof mew, dat gebeurt ook.

    waarom is hij er dan al zo snel uit?

    duh, omdat de meerderheid van stemmend nederland kwaliteit nog niet zou herkennen als het boven op ze zou vallen

      /   Reply  / 
  29. Judy

    kwaliteit is een kwestie van mening…

      /   Reply  / 
  30. Miss_linsii

    Christon is the best ik moest gew0on janken omdat hij er uit moest !!
    hallo die Aaron of hoe die 0ok heet wat een mong0ol is dat zegt hij moet egt eruit!!
    srrie hij singt egt niet goed en is geen id0ol en harm oh min god wat is dat v0or een h0om0o!!!
    CHRISTON I LOVE YOU!! YOU ARE ME ROCK BABE!!
    christon had alles m0oie stem m0oie uitstraling alles!!
    hij moet heel beroemd worden !!
    xxxjes Mis_linsii

      /   Reply  / 
  31. Anouk

    Ik ben het niet met je eens. Christon was echt niet zo goed, er zijn wel slechtere dat ben ik wel met je eens. Maar Floortje heeft een hele goede stem, ze kan niet dansen en komt soms over als een trutje maar ze heeft een grote kans om idols te winnen. Ik zou zeggen blijf Christon nog lekker steunen maar wees niet zo negatief over de anderen.

      /   Reply  / 
  32. Mary

    Inderdaad…wat een meningen! Ik wil er nog eentje bij doen. Christon is een singer/songwriter en inderdaad geen Idol.Hij is al een tijdje bezig in de muziekwereld en zeker niet onverdienstelijk mag ik zeggen.Idols zijn eendagsvliegen die weinig meer kunnen dan dat men in een karaokebar ook kan…namelijk een cover zingen met een muziekband.Daar worden ze dan wel bij gestyled en ze leren wat danspasjes maar er is geen sprake van enige creativiteit of bijzonder talent.Floortje kan heel goed karaokezingen en zal daarom hoogst waarschijnlijk Idols winnen maar na een eerste singletje vrees ik dat we nooit meer wat van haar vernemen.Christon daarentegen is een muzikant.Hij schrijft,zingt en speelt zijn eigen nummers en is idd niet voor niks welkom om in Boston op de school of music te komen. Een opleiding waar overigens bijna alle groten der aarde (in de muziek) voor korte of langere tijd gestudeerd hebben.Dat hij zich als rasmuzikant niet erg op zijnplek voelde bij Idols en dus ook niet heel erg uit de verf kwam vind ik niet gek!Dat de meeste mensen, die hun muzikale helden bij een programma als Idols vinden,échte kwaliteit niet herkennen vind ik dus ook niet raar.Die mensen kijken naar karaoke..volksvermaak en show…die verwachten geen muzikale diepgang.Ik vermoed dat Christon aan Idols heeft meegdaan om wat meer bekendheid bij het nederlandse publiek te krijgen en in de hoop dat mensen met oog voor talent (b.v.platenmaatschappijen)hem ook zouden zien…..dat lijkt me gelukt!Wat je ook van hem vind….bijna iedereen weet wie Christon is nu.dat heeft ‘ie goed gedaan en nu kan ‘ie lekker zijn eigen ding gaan doen en daar is ‘ie vreselijk goed in!

      /   Reply  / 
  33. Nora

    Christon was gewoon TOP! Ik weet zeker dat hij het gaat maken!

      /   Reply  / 
  34. Dana

    Ik denk dat christon nog ver zal komen in de muziekbussiness, een stuk verder dan Floortje zal komen, als je ‘Care at all’ hoort weet je waarover ik praat. Wat een liedje, zelf geschreven door christon en hij zingt het ook nog eens heel goed!
    Het is waar dat hij in idols niet helemaal uit de verf kwam (hoewel hij fearless en wondewall toch vrij goed heeft gezongen) maar als je twijfelt aan zijn talent, ga dan maar eens op http://www.christon.nu kijken, dan hoor je pas wat echte muziek is!
    Als christon een cd uitbrengt zal ik die zeker kopen, mij heeft hij overtuigd!

      /   Reply  / 
  35. rianne

    hey ik snap niet dat iemand hier zegt dat christon minder musikaal is dan floortje. ik heb van floortje nog nooit een eigen liedje gehoord als ze al zelf liedjes schrijft, christon schrijft zelf liedjes en hij heeft voordat hij aan idols meedeed al voor een nivea reclame de muziek gemaakt. en ook al had christon niet meegedaan aan idols dan was hij er alsnog wel gekomen hoor. ik denk dat de enige die het lang vol houd in de muziek buisniss christon is, hij doet alles voor muziek lijkt het wel. als jullie nog iets tegen christon hebben, hebben jullie denk ik dan geen oog voor talent en geen goede smaak.

      /   Reply  / 
  36. Mika

    hey,
    christon is gewoon supergoed!! en misschien vinden sommige dat niet, maar dat moeten ze helemaal zelf weten!! maar als christon een cd uitbrengt, dan zal ik hem ook zeker kopen! ik vind christon gewoon goed, omdat hij een eigen stijl heeft, zelf liedjes schrijft, knap is en supergoed kan zingen, dus. mensen die het daar niet mee eens zijn, moeten maar eens op christon.nu gaan kijken en naar de demo’s luisteren, dan veranderen de meningen vast! ;P

      /   Reply  / 
  37. Francisca

    Hmm ik vond Christon wel aardig zingen, verder niet echt bijzonder, eerlijk gezegd. :)

      /   Reply  / 
  38. Mary

    Francisca: Check zijn site eens zou ik zeggen…misschien verrast het je.
    Herman: Wat een leuk initiatief! Maar wat ga je nou met alle steunbetuigingen doen eigenlijk? Aanbieden aan een platenmaatschappij?Hoe gaan we Christon aan die platendeal helpen dan?

      /   Reply  / 
  39. Pludefax

    Christon… was dat die neger?

      /   Reply  / 
  40. Mary

    Zo zie je maar weer eens,Pludefax,hoe gevaarlijk het is om zomaar een mening ergens te deponeren! Je hebt nogal wat beweerd over Christon en nu blijkt dat je niet eens weet wie Christon was.Degene die jij in je hoofd hebt lijkt me I-Jay.Ga eens kijken op http://www.christon.nu en als je dan weer weet over wie het hier gaat zou je misschien een ,op zijn minst genuanceerdere , mening kunnen neerzetten.

      /   Reply  / 
  41. tzz..

    bah wat ben jij een vreselijk iemand zo over serge durven te praten .. k ben blij dat k jou niet ken

      /   Reply  / 
  42. inn

    Serge is een super gast!
    En christon ook!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  43. Petra

    Yes! Christon IS gewoon goed.. Helaas moest hij er zo snel uit, maar volgens mij komt het wel goed met hem. Ik hoopd at jullie actie voor de platendeal lukt, succes ermee en mijn stem hebben jullie =)

      /   Reply  / 
  44. AnNe

    christon is egt super..hij verdient een platencontract en ik hoop dat het ook lukt..
    ik snap niej waarom hij nu al uit idols moest maarja zonder dat red hij ut oowk.. als je nog twijfeld aan christon ga dan snel naar http://www.christon.nu en dan naar music..als je hier naar hebt geluisterd weet je dat het onterecht is dat hij uit idols is..hij kan super zingen..hij is een super lekkerding en heeft eigenlijk alles voor een idol.. hij is mijn idol. ik hoop dat hij een platencontract krijgt en cd’s gaatt uitbrengen wante wil graag een cd van zown goede zanger

      /   Reply  / 
  45. stefan

    jaja, amerika:
    daar wonen wel 250miljoen mensen, dus je moet zowiezo al 10x zo goed zijn om een kansje te maken.

    Eigenlijk moet je idols nederland zien als voorrondes voor idols europa: de winnaar daarvan mag dan tegen de winnar van amerika…

    Stefan

      /   Reply  / 
  46. Pludefax

    Ach joh, Mary, stoephoer.. ga toch poepen!

      /   Reply  / 
  47. Pludefax

    Sorry, ik liet me even gaan.

    Ik heb even teruggebladerd, heb weer even foto’s bekeken, en zo langzamerhand begint het weer te dagen wie Christon was. Kennelijk kwam hij me zodanig nietszeggend voor, dat hij bij mij snel in de vergetelheid is geraakt. Dat is typisch, want iemand als Zoscha, die er destijds veel eerder uitvloog, staat me nog helder bij!

    Maar, voor zover ik me Christon weer herinner, blijf ik bij mijn mening, lieve Mary.

    Zijn stemgeluid is eentonig. Zijn optredens zijn eentonig. En hij heeft zich te rijk gerekend.. hij rekende op zijn fanbasis, geilde op zichzelf en zijn succes… en daar is hij (ook) op afgerekend.

    MOVE ON PEOPLE!

      /   Reply  / 
  48. Felicia

    Misschien komt dat Pludefax, doordat Zosja je tijdens het Ahoy-evenement toeschreeuwde: ‘Ik ken jou! Uit Zeist!!’
    Ach ja, Idols-kandidaten onder elkaar…

      /   Reply  / 
  49. Pludefax

    Sjezus Felicia; IK KEN JOU!!

    Anyway, een Marieke dan?? Ken ik ook ábsoluut nog! KRAAKHELDER!

      /   Reply  / 
  50. Mary

    Aahhh,Pludefax, jij komt net als Christon uit Zeist??Ik krijg nu toch het gevoel dat er hier wat anders aan de hand is.Ken jij Christon daardoor misschien ( of denk je hem te kennen) en heb je gewoon zin om te zeuren?
    Ik neem je nu helemaal niet meer serieus!
    christon heeft zich niet rijk gerekend hoor…de enorme schare fans die hij al had ( geen idolskijkers) heeft hij dmv idols alleen maar groter weten te maken. Denk dat dat ook zijn opzet was en daar lijkt ie me in geslaagd! En wat dat op zichzelf geilen betreft ( zou ik overigens ook doen als ik zo leuk en goed was)…Ik geloof niet dat mensenkennis tot je sterkst ontwikkelde karaktereigenschappen behoort,he?Christon en op zichzelf geilen….had íe dat maar een beetje meer gedaan,dan had ‘ie er nog ingezeten. ( Als je even naar sommige andere kandidaten kijkt).Christon heeft dat niet nodig,die heeft alles van nature al wat iemand nodig heeft om heel groot te worden.

      /   Reply  / 
  51. Mary

    Ik zie het al…we hebben een écht intellectueeltje onder ons! Hou oud ben je eigenlijk,kleintje? En weet mamma wel dat jij zonder volwassen toezicht op een grote mensensite zit mee te babbelen?Ik denk dat jij beter op je plek bent op http://www.sesamstraat.nl..maar daar ook niet zulke lelijke woorden gebruiken hoor,da’s niet netjes!

      /   Reply  / 
  52. Pludefax

    Lieve Mary,

    Ik? Uit Zeist? Bah! Niet zo vloeken, meisje! Voor zover ik me herinner ben ik slechts éénmaal in mijn leven in Zeist geweest. Kennelijk heeft mijn korte bezoek zo’n verpletterende indruk gemaakt dat Zosja mij bijna een jaar later nog kende. Tja, don’t blame the messenger!

    Misschien dat de andere kandidaten ook stevig op zichzelf geilen. Neem een Floortje bijvoorbeeld, de trien. De meeste weten het echter goed te verhullen, dan wel hun charmes op aangename wijze te gebruiken om het publiek te bespelen. Christon is echter tot niets meer dan een arrogante knaap geworden. Beetje jammer.

    Goed, ik moet gaan, Beugelbekkie begint over een paar minuutjes.

    TOEDELS

      /   Reply  / 
  53. me_liezje**

    christon heeft zeker een platendeal verdient. Hij WAS zeker niet de slechtste!
    Hij had van mij wel bij de eerste 3 mogen zitten. of zelfs eerste worden. Hij kan echt mooi zingen… en is zo spontaan… kijk naar de filmpjes op idols.nl en ook naar zijn videodagboek .. hijs lief en verdient… idols kunnen we niet meer aan hem geven.. maar wel een platendeal!

      /   Reply  / 
  54. Jade

    heej
    iedereen heeft zn eigen mening
    en om dan iemand helemaal af lope te zeiken vind beetje flauw
    deze actie is voor de mensen die christon wel goed vinde( dus m een platencontract gunnen), en niet voor de mensen die m niet goed vinde om zich af te gaan reageren hier
    toevallig vind ik chris wel goed en hij komt er wel
    zit zelf ook in de muziek en ik moet zeggen dat hij toch een aardig staaltje werk leverd met z’n eigen nummmers

      /   Reply  / 
  55. Edwin

    Ik heb ‘t altijd al gezegd, Christon moest winnen, maar helaas. Christon MOET wel ergens een goeie platendeal krijgen…

      /   Reply  / 
  56. Charlotte

    Christon Rocks! :D
    Love You!
    Xxx Charlotte

      /   Reply  / 
  57. Eline

    ChristOn tha best:D

      /   Reply  / 
  58. Louise

    Idool zijn heeft niet alleen met je stem te maken, en zelfs niet alleen met looks. Zie bijvoorbeeld Eric Clapton; niet het voorbeeld van een geweldige stem. Naar mijn idee wel, maar het is niet zo zoetsappig als sommige mensen het willen. Maar deze beste meneer kan nummers schrijven en iets met gevoel brengen, dat kan Christon ook! Ik noem hem niet de nieuwe Eric Clapton of iets dergelijks maar ik vind dat hij over heel wat talent beschikt. Meer dan een Floortje, die misschien wel wat leuke stembuigingen eruit kan persen maar voor de rest niks bijzonders doet.

      /   Reply  / 
  59. Nicole

    Echt onwijs NIET eerlijk dat Christon eruitging.. van mij had hij ook moeten winnen.. Maar ik hoop heel erg dat hij een plaat uit mag brengen!!! dan koop ik die zeker!!

      /   Reply  / 
  60. pien

    nee joh christon kan egt niet zingen.
    hij is een grote flop.
    het was al erg om hem te horen zingen nee hij een platendeal dat lukt nooit.hij is zo lelijk en zo dom hijkan egt niet zingen en als hij een singel uitbrengt dn koop ik die zeker niet ik koop nog liever van marco borsato

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>