#TVOH Trijntje kan niet kiezen tussen Sandra en Leona

Trijntje kan geen keuze maken: ‘Het was beter geweest als één van hen in een ander team had gezeten, want dan hadden ze tenminste allebei de finale gehaald’

Trijntje Oosterhuis heeft de twee grootste favorieten om de finale van The Voice of Holland te halen in haar team, maar makkelijk is dat niet. Ze denkt dat het beter was geweest als één van hen in een ander team had gezet. Dat zegt ze vandaag in het AD.

Volgens het huidige format kan slechts één kandidaat per coach de finale halen. Sandra van Nieuwland en Leona Philippo zijn elkaars concurrenten in Team Trijntje. ‘Dat vind ik zo erg. Het was beter geweest als één van hen in een ander team had gezeten, want dan hadden ze tenminste allebei de finale gehaald’, aldus Trijntje.

Wie ziet ze het liefst in de finale? ‘Daar kan ik echt geen keus in maken. En bovendien weet ik ook niet hoe mijn andere talenten zich de komende weken nog zullen ontwikkelen.’ Ze doelt op Laurrhie Brouns en Tessa Belinfante die onvermijdelijk slachtoffers lijken te worden van de titanenstrijd tussen Sandra en Leona.

Als we de verkoopcijfers moeten geloven dan wint Sandra van Nieuwland met vlag en wimpel dit seizoen van The Voice of Holland. Maar het is nog niet gedaan. Los van Sandra en Leona zal de strijd in de andere teams ook veel heviger worden.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “#TVOH Trijntje kan niet kiezen tussen Sandra en Leona

  1. vinn

    Als Sandra bij Marco zat, Leona bij Trijntje, Laurhhie bij VanVelzen en Tessa bij Nick & Simon had dat de finale geweest.

    Laurhhie was afgelopen liveshow niet zo best maar ze is wel echt steengoed heeft ze bewezen met haar auditie en battle. Tessa zou het in team Nick & Simon redden tegenover de rest omdat dat team niet zo super is. Trijntje had gewoon het beste team! Valorisa, Ron, Patt zijn veel beter dan Salome, Johannes, Sam, Anja. Trijntjes komst heeft waarschijnlijk voor veel mensen de doorslag gegeven om mee te doen want zulke talenten waren er voorgaande seizoenen niet. Een Iris Kroes zou de battle verliezen van half team vanvelzen. Ben Saunders heeft mazzel gehad met zijn verschijning maar qwa stem legt hij het ook af tegen een Sandra, Laurhhie of Leona.

    Ik hoop finale: Laurrhie, Eyelar, Babette en Claudia.
    maar kan de klok er op gelijk zetten dat Leona of Sandra de finale haalt en denk ook Floortje ipv van Eyelar en Maame ipv Claudia

      /   Reply  / 
  2. Arvid van Boekel

    Kiezen wij wel voor haar: Sandra, met afstand!

      /   Reply  / 
  3. Denn

    Sandra is heel goed, maar Leona kan meer een show weggeven + de stem

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ik vind het telkens adembenemend als ik Sandra hoor, maar het is wel steeds hetzelfde. Een hele cd van haar achter elkaar lijkt mij toch echt teveel. Maar ze heeft wel echt een eigen geluid. Als ik een feest zou organiseren dan zou ik zeker Leona boeken. Wat een geluid en wat een stem. Wat een feest om naar haar te kijken en te luisteren.

        /   Reply  / 
  4. Peterke!

    Mijn voorkeur gaat ook absoluut uit naar Sandra. Leona is goed, maar ik zou eerder naar een album luisteren van Sandra dan van Leona. Ik denk dat Leona meer muziek zou maken richting Shary-An. Dat album heb ik nog nooit compleet geluisterd, omdat het mij niet echt aanspreekt. “Never Played The Bass” vind ik wel een lekker nummer daarentegen. Maar ik kies dus voor Sandra.

      /   Reply  / 
  5. Denn

    Ik gok dat Floortje Smit wederom tweede wordt, mits ze nu de gunfactor van het publiek krijgt.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Tweede weet ik niet, maar ik verwacht wel dat ze als laatste overblijft in het team van Van Velzen. Ze is wel een hele goede zangeres. Maar daar vind ik het ook bij blijven. Floortje heeft echt geluk dat ze voor het team van Van Velzen heeft gekozen.

        /   Reply  / 
  6. PigBag

    Ik vraag me af waar veel mensen zich zo druk om maken. Het is ‘n wedstrijd en dit zijn nou eenmaal de regels. En er kan uiteindelijk toch maar 1 winnen. Of Sandra en Leona nou in de halve finale of in de finale tegen elkaar moeten maakt nou ook niet zo veel uit.

      /   Reply  / 
  7. truus

    Nou sandra zingt wel aardig, maar leonna is wat mij betreft de winnaar, dat mens heeft behoudens een dijk van een stem, ook nog eens de uitstraling.
    Zou super zijn als leonna het nummer van This Is My Life van Shirley Bassey zou doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>