Foto: de enige echte winnaar van The Voice of Holland-3

De uitgeschakelde Sandra van Nieuwland ontving vrijdagavond tijdens de finale van The Voice of Holland dubbel platina voor More, platina voor Keep Your Hear Up en goud voor zowel Beggin’ als New Age. Ook staat ze inmiddels alweer op 1 in iTunes met Venus.

Update klik: The Voice of Holland gered: Leona Philippo wint finale

facebook share facebook share

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Foto: de enige echte winnaar van The Voice of Holland-3

  1. Inge

    True!!

      /   Reply  / 
  2. vinn

    & een album die volgende week vrijdag uitkomt en ze mag net als de winnaar optreden op 538 jingleball. Sorry maar zij gaat Leona voorbij nu al

      /   Reply  / 
    1. dylan

      Waarom kan ik nog helemaal niks vinden over dat album? Welke nummers komen erop? En kan ik deze ook gewoon in de winkel kopen? Zij is de echte winnaar!!

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Nou nee, de echte winnaar is John de Mol. :)

          /   Reply  / 
        1. Peterke!

          Ik verwacht wel dat dit een heel coveralbum zal zijn. Een album zet je niet in 3 dagen in elkaar. Ik verwacht dat het een mooi album zal zijn, maar ik verheug me (ondanks dat ik op het moment een beetje Sandra moe ben) behoorlijk op eigen materiaal van haar.

            /   Reply  / 
        2. Bart

          Als ze nu al met een album uitkomt staan daar al haar singles op + misschien 3 of 4 andere covers. Tja, dat zou eigenlijk wel triest zijn. Ja, Ronald je leest het goed ha,ha. Veranderd trouwens niks aan het feit dat ik weer heb genoten dit seizoen en nu al zin heb in volgend jaar. Ik ben erg benieuwd naar het album van Leona.

            /   Reply  / 
          1. Peterke!

            Hopelijk ook eentje van Floortje en Ivar. Dat optreden van Ivar met Marco was echt heel erg mooi. Eigenlijk zou hij in het Nederlandstalig moeten zingen. Daar KAN hij verder in komen dan met wat hij nu zingt. Ik hoop ook dat Tessa met een album komt, maar dat is te ver gezocht ben ik bang.

              /  
          2. Johan van de Velde

            Ik heb TVOH vanavond (best wel helaas) niet gezien, maar ben,hoe dan ook, niet benieuwd naar Leona’s album. Haar huidige single (cover, natuurlijk) stelt erg weinig voor.
            Ondanks dat ze prima zingt, ben ik bang dat ze, binnen de kortste keren, weer achtergrondzangers is.
            ‘t Gekke is dat ze dat volgens mij zelf ook verwacht.

              /  
          3. Johan van de Velde

            Oh, sorry Peterke!, maar naar Floortje’s album ben ik evenmin benieuwd.
            En nog minder naar Ivar’s en al die andere kandidaten.
            Ik vrees, de rest van Nederland ook niet.

              /  
        3. Peterke!

          Heb je kans op, maar toch hoop ik erop. Er zaten dit jaar veel toptalenten in The Voice en ik heb genoten van dit seizoen. Als er een album uitkomt van Ivar zal ik hem zeker luisteren. Kopen is een tweede. Van Floortje koop ik natuurlijk elk album! ^_^

            /   Reply  / 
      2. vinn

        Ze zij het in het gesprekje met Winston toen ze al die platen kreeg

          /   Reply  / 
        1. Johan van de Velde

          Wie zei wat, vinn?

            /   Reply  / 
  3. Inge

    Los daarvan is ze ook actrice

      /   Reply  / 
  4. Onbekend

    Een eerste album met alleen maar covers kan ook erg cool zijn. Zie Birdy. De nummers gezongen door Birdy zijn totaal anders door haar eigen geluid dan door de originele artiest. Hetzelfde geldt voor Sandra en het zorgt ervoor dat ze gelijk weer langdurig in the picture is totdat haar eigen album uitkomt wat je natuurlijk niet in een paar weken uit kunt hebben.

      /   Reply  / 
  5. Onbekend

    “Het album And More is vanaf 21 december exclusief verkrijgbaar via iTunes en zal een week later ook fysiek verkrijgbaar zijn via bol.com, Free Record Shop en andere retailers. Vandaag is de klassieker Venus, oorspronkelijk van Shocking Blue, als single uitgebracht en werd door Radio538 meteen gebombardeerd tot hun Alarmschijf.”

      /   Reply  / 
    1. Isaac

      WOW wat te gek voor Sandra! Zoals ik al eerder zei, Sandra is de winnaar van seizoen 3. Daarnaast maakt Ivar de meeste kans om succesvol te worden (mits materiaal goed is). Hoe leuk ik Leona en Floortje ook vindt, verwacht ik weinig van ze. Of ze moeten echt gaan knallen zoals Sharon Doorson. Jeetje die Sharon is zelfs Iris Kroes voorbij. Waarom moet Iris Kroes eigenlijk niet zingen gister? haha.. En stiekem had ik gehoopt op een optreden van Sandra.. Lol

        /   Reply  / 
      1. Isaac

        Waarom mocht* Iris Kroes eigenlijk niet zingen gister?

          /   Reply  / 
  6. SHIZZLE

    Leuk voor Leona dat ze gewonnen heeft. Ze is een fantastische zangeres en performer. Maar wat ik bij haar mis is eigenheid. Haar eigen stempel zeg maar. Dat had Iris Kroes ook niet en kijk wat voor superster dat nu is. Leona zal dan denk ik weinig succes boeken als zangeres. Maar ik denk dat ze wel in the picture blijven als musicalster en actrice. Nee de echte winnaar blijft Sandra. Of je nou van haar stem houdt of niet, zij heeft wel die eigen stempel en daar draait het uiteindelijk om! Bovendien verkoopt ze platen als warme broodjes. Dus van haar kunnen we heel veel van gaan verwachten!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>