Uur van de waarheid voor The Next Pop Talent

Tracks uit liveshows The Next Pop Talent na uitzending direct te downloaden

Update klik: Liveshow 1 The Next Pop Talent faalt op alle fronten

Vanavond beginnen de liveshows van de door lage kijkcijfers geplaagde talentenshow The Next Pop Talent. Met het halveren van het aantal afleveringen ligt het woord ‘flop’ op ieders lippen, dus het is nu nog slechts een kwestie van redden wat er te redden valt.

Er staan in totaal twaalf kandidaten in de eerste liveshow. De liedjes die zij vanavond zingen zijn direct na de uitzending te downloaden via iTunes. We zullen dus al binnen een dag kunnen inschatten of de show wel of niet uitdraait op een totale mislukking.

Want hoewel de kijkcijfers de afgelopen weken dramatisch zijn ingestort, is het met 4 of 500 duizend kijkers natuurlijk best mogelijk om te scoren in de iTunes Top 100. Dat zal afhangen van de kwaliteit en originaliteit van de optredens en gekozen nummers.

Het juryteam bestaande uit Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild is er in ieder geval helemaal klaar voor, evenals presentatoren Yes-R en Do.

De twaalf overgebleven kandidaten zijn: Valentina Markaj, Levi Hoefnagels, Ellen Breemans, Melissa Janssen, Iris de Schepper, Danny Eggenhuizen, Lisa Michels, Xander Venema, Nikki Jansen, Sheila Porsius, Jody van Liempd en publieksfavoriet FreshKid.

The Next Pop Talent begint vanavond om 19.55 uur op SBS 6, meer informatie en filmpjes op de officiële website, Youtube, via Facebook en Twitter incl. hashtag #TNPT

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Uur van de waarheid voor The Next Pop Talent

  1. Kamper

    De show kan nooit meer uitdraaien op een mislukking. Het was namelijk de doorbraak van de Freshkid. Iemand die zo 4 a 5 zelfgeschreven hits klaar heeft liggen: http://www.youtube.com/watch?v=0qofNKklXow bijvoorbeeld. Of SBS wel of niet gelukkig is met de kijkcijfers interesseert me helemaal niets.

      /   Reply  / 
  2. bingocharts

    Het niveau was niet erg hoog deze aflvering helaas..
    Al blijf ik erbij dat het echt een leuk format is, de puntentelling is echt onderscheidend.
    Ben benieuw hoeveel kijkers het deze keer heeft getrokken.

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Er was maar 1 die echt heel goed zong en dat was Valentina. Jammer voor haar, want ze zit in het verkeerde programma. In the voice had ze meer tot haar recht gekomen. Fresh Kid gaat dit winnen. Dat staat nu al vast.

        /   Reply  / 
      1. bingocharts

        Ze had inderdaad beter voor The Voice kunnen kiezen.. Maar ze is geloof ik pas 18, dus wie weet zien we haar in het volgende seizoen…

          /   Reply  / 
        1. BéTé

          Ach tuurlijk !! In 2011 deed ze al eens mee aan X-Factor. The Voice kan er dan ook nog wel bij :)

            /   Reply  / 
  3. Yoshi

    btw is Wesley Klein ook niet door bij die andere show… wat een vernedering

      /   Reply  / 
  4. Ravy

    Heel jammer, super slecht.

    De feel zit er niet bij. :s Ik vind de juries niet leuk, en niemand kon echt zingen. Het was vals na vals, ik heb nog nooit zo’n slechte liveshow gezien. Jammer.

      /   Reply  / 
  5. Ravy

    En trouwens, ik vind het presenteren ook wat slecht. Dat lijkt me ook een reden waarom de kijkcijfers zo laag zijn, omdat het gewoon… Niet leuk is, wat samenhangt met niet leuke Juries.

      /   Reply  / 
  6. westly

    reden van de lage kijkcijfers komt mede door Do.
    Wat een afschuwelijke rare jurk heeft ze vandaag aan.
    Te kort. Zij heeft er de benen niet voor. Bah ! En de knieën van mijn oude tante. Dat is niet sexy.
    En ze is ook heuploos. Dat maakt het er ook niet mooier op.
    Ik hoor dat ze in de playboy had gezeten. Bij God! Waarom ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>