The Voice of Holland: Gerrie Dantuma in top 10 iTunes

Zwakste auditieshow tot nu toe in vierde seizoen van The Voice

In vergelijking met het hitlijstgeweld in de eerste drie weken lijkt het vierde seizoen van The Voice of Holland iets meer tot rust te komen. In ieder geval qua hypes in de charts, want de kijkcijfers zijn wel nog steeds bijzonder hoog.

Vorige week scoorde Märel Bijveld bescheiden met Year of Summer, en er lijkt zich deze week eenzelfde scenario te voltrekken voor Gerrie Dantuma. Zij staat momenteel in de top 10 van iTunes met This Is What It Feels Like.

Overigens deed Gerrie vorig seizoen ook al mee, maar toen moest zij het in haar Battle afleggen tegen Leona, de uiteindelijke winnares. Dit seizoen heeft ze niet nogmaals voor Trijntje gekozen, maar voor het team van Marco Borsato.

Een poll over de beste single uit de vijfde aflevering kunnen we niet houden, want alleen het nummer van Gerrie Dantuma is als single uitgebracht. De productie vond dit kennelijk ook een mindere show, of het is wellicht een rechtenkwestie.

Gerrie Dantuma – This Is What It Feels Like op iTunes

Gerrie Dantuma - This Is What It Feels Like

Loading ... Loading ...

Eerder op NLpop (inclusief download-links en polls):
The Voice of Holland: Märel en Gaby scoren in iTunes
The Voice of Holland: Coosje Smid op 1 in iTunes
The Voice of Holland: Julia van der Toorn op 1 in iTunes
The Voice of Holland: Mitchell Brunings op 1 in iTunes
The Voice of Holland: Wudstik op 2 in iTunes na storing

Check ook: thevoiceofholland.com en facebook.com/thevoiceofholland

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “The Voice of Holland: Gerrie Dantuma in top 10 iTunes

  1. Henk

    Ik vind haar een geweldige zangeres. Vond ik vorig jaar al en toen vond ik het zo stom dat zij in de battle tegen Leona moest. Die battle is trouwens uiteindelijk toch kiezen voor de uitstraling heb ik het idee.
    De opname van dit nummer klinkt op de downloads niet zo goed als live gisteravond. Ik hoop van harte dat Gerrie door mag naar de liveshows, zij verdient dit. Die jonge zangeresjes zingen wel goed dat ene nummer, maar de meesten moeten toch nog veel leren.
    Ik kies hier voor HIT, niet omdat ik het een hit vind maar omdat ik vind dat zij een fantastische stem heeft. Overigens is de live-uitvoering subliem van dit ijzersterke lied.

      /   Reply  / 
  2. Petra

    een topper vind ik haar

      /   Reply  / 
  3. BéTé

    Ja, de live versie is super; hierin excelleerde ze echt. Ok; Leona kwam vorige jaar al met al commercieel wat aantrekkelijker over maar gisteravond liet Gerrie maar weer eens zien wat voor dijk van een stem zij heeft… en het gaat tenslotte om de Voice. Gerrie degradeert Leona tot een stem van dertien in een dozijn.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Dat klopt wat je schrijft. Leona spetterde wel je scherm uit met haar uitstraling. Maar Gerrie is wel een betere zangeres. Jammer dat Trijntje haar in de battle ‘Always there’ liet zingen tegen Leona.

        /   Reply  / 
      1. Henk

        Ze kunnen het nu toch echt niet maken om haar niet door te laten gaan naar de liveshows.

          /   Reply  / 
    2. Bali

      Think again

        /   Reply  / 
  4. Yoshi

    Alleen Sandra scoorde vorig jaar hoog. Seizoen 2 was dat Chris Hordijk en seizoen 1 Ben Saunders. Voor de rest zijn er niet echte klappers geweest afgelopen seizoenen.

      /   Reply  / 
  5. Peterke!

    Ik vond het vorig jaar al schandalig dat zij niet doorging naar de liveshows. Ik mag hopen dat dat dit jaar wel gebeurd. Ik vind haar echt heel goed en ik zie me ook zeker haar muziek luisteren in de toekomst. Een potentiële favoriet voor mij dit jaar.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Ik heb de auditie nog een paar keer afgeluisterd… en ik vind ‘t werkelijk fenomenaal wat ze doet; ze zingt zo gemakkelijk en toch zo goed! En laat tevens zien dat technisch perfect zingen heel goed gepaard kan gaan met het overbrengen van emotie. Dit is tegenstelling tot bv Shirma en Yuli.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>