Laatste battles in seizoen 5 The Voice of Holland

Volgende week de eerste liveshow met wereldster Ariana Grande

De laatste battles in het vijfde seizoen van The Voice of Holland zijn vanavond op RTL 4 te zien. Daarna kunnen we de balans opmaken richting de liveshows!

Maar dat kan eigenlijk nu al een beetje. Veel talenten die als favorieten uit de Blind Auditions zijn gekomen, hebben hun battles achter de rug. Op basis van onder meer scores in iTunes, views op Youtube en trends in sociale media kunnen we concluderen dat girlband O’G3NE nog steeds veruit favoriet is.

De meeste andere potentiële finalisten presteerden ook goed in de battle-ronde. Het nieuw gevormde duo April & Dr. Rum kunnen we in dat lijstje toevoegen.

Vanavond krijgen we Sietske Oosterhuis die veel indruk maakte met haar blind audition. Zij kan haar favorietenrol bestendigen met een goede battle. Als het liedje niet bij haar past kan het haar op achterstand zetten, maar uit de promo blijkt dat zij in ieder geval achter de toetsen zit, dus dat is een goed teken.

Wie weet beleven we vanavond ook nog een nieuw doorbraakmoment, maar dat gebeurt niet vaak in de battles. In de eerste liveshow, volgende week, is de kans groter dat een talent onverwacht en verrassend momentum creëert. Om die liveshow te promoten is nu al de gastartiest onthuld: Ariana Grande!

• Sietske Oosterhuis uit The Voice of Holland scoort
• The Voice: April & Dr. Rum na battle verder als duo
• Video: voorstelrondje voorafgaand aan Voice-battles

Promoclipje

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>