Armin van Buuren vs Dave Clarke

Armin van BuurenNa Wessel van Diepen en Dave Clarke krijgt ook Armin van Buuren zijn eigen radioshow. Armin doet dat heel chique bij de Britse zender Kiss FM. Elke zaterdag gaat hij State of Trance presenteren, waarmee hij op dezelfde avond als Dave Clarke is te horen. Dat is een Britse dj die sinds deze maand bij de VPRO is te horen. Beide dj’s staan bovendien genoteerd in de toonaangevende ranglijst van DJ Magazine. Dave Clarke op een bescheiden 91ste plaats, Armin op 3, net onder Tiësto.
"Bij mijn weten ben ik de eerste Nederlandse dj die
een eigen wekelijkse show heeft in Engeland", zei een trotse Van Buuren
maandag. "Iedere week bereik ik ongeveer 2,5 miljoen
luisteraars, inclusief degenen via het internet." In Nederland is de show te
horen op de radiozender FreshFM.

Radio 538 meldde altijd trots dat de radioshow van Wessel van Diepen gretig aftrek vond in de Verenigde Staten. Maar die dj heeft inmiddels zijn aftreden aangekondigd. Dave Clarkes radioprogramma is via de website van 3VOOR12 ook wereldwijd te beluisteren, maar dit programma zal wegens rechtenkwesties niet als podcast worden aangeboden. En dat zou zomaar tienduizenden luisteraars kunnen schelen.

Of State of Trance als podcast beschikbaar komt, is mij onbekend. Misschien is dat niet eens nodig, gezien de distributiedeal die met lokale radiostations als FreshFM is gemaakt. Strakke actie, Armin!

Zie ook:
- Hit of shit: Armin van Buuren – Saturday Night
- 3VOOR12 slaat nieuwe weg in op ether
- Hit of shit: Armin van Buuren – Love You More (met video)
- En natuurlijk de berichtgeving op Radioactive

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Armin van Buuren vs Dave Clarke

  1. Jooohan

    Beetje vaag nieuws dit.
    “A State Of Trance” met Armin is zeker geen nieuw programma en al jaaaaaaaren op weet-ik-veel-hoeveel zenders in veel landen te beluisteren. Leuk dat het nu ook op Kiss FM komt maar echt iets nieuws is dit toch niet :S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>