TMF eigent zich clipprimeur Dan Volg Je Haar Benen toe

Ten tijde van Als De Morgen Is Gekomen en Laura moest TMF nog niets van Jan Smit weten, maar de muziekzender heeft Jan als een verloren zoon omarmd. Niet alleen is hij genomineerd voor een TMF Award en verzorgt hij een van de spaarzame optredens op het evenement, ook krijgt TMF een clipprimeur van Jan Smit. Vanmiddag in Re:Action gaat Dan Volg Je Haar Benen officieel in première.

Shownieuws en Boulevard vertoonden gisteren al een snipper van de videoclip en dat zag er best leuk uit. Fans reageerden in elk geval lyrisch, maar daar zijn het fans voor.

In Re:action van vanmiddag wordt Jan al telefonisch in de uitzending gehaald, morgen zit hij op de bank bij Miljuschka.

En daarna is het wachten tot Frans Bauer ook deze VIP-treatment van de muziekzender krijgt. Of Thomas Berge, of Jannes, of Jan & Zwaan, of…

Bekijk de video:

Zie ook:
- Nieuwe single Jan Smit heet Dan Volg Je Haar Benen
- Nieuwe single Jan Smit ode aan Yolanthe?
- TMF doorbreekt Jan Smit-taboe definitief
- Eindelijk erkenning Jan Smit op TMF Awards

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “TMF eigent zich clipprimeur Dan Volg Je Haar Benen toe

  1. kim

    Doop de zender om in TVMF. The volksmuziekfactory. Allemaal een graantje meepikken van het sucses van de volendamse mafia. Een tsunami van Vollendammers.

      /   Reply  / 
  2. Geesje

    Enkele jaren geleden toen Frans Bauer pas zijn eerste serie reale live de TV op slingerde, was hij ook regelmatig te zien en te gast op TMF! Vreselijk!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>