Jan Smit pakt zijn koffers naar Italië voor reissoap

Rondom Jan Smit is het even stil – afgezien van de aanhoudende speculatie over de oorzaak van de breuk met Yolanthe en vermeend vreemdgaan – maar daar komt deze zomer verandering in. Jan Smit pakt zijn koffer namelijk weer voor een derde serie van De Zomer Voorbij. Ook Nick & Simon en de 3js gaan dit jaar weer mee. De bestemming is niet meer Spanje, de Volendammers gaan deze zomer naar Italië.

Ze reizen daar van kustplaats naar kustplaats, telkens ontvangen ze een bekende Nederlander uit de muziekindustrie. Overdag is er een leuke activiteit gepland, ‘s avonds is er een optreden voor aanwezige Hollanders en een verdwaalde Italiaan.

Dat gaat weer leuk worden, de vorige twee series van De Zomer Voorbij waren zeker de moeite waard van het kijken. Waarschijnlijk wordt de tweede reeks herhaald voorafgaand aan de derde serie, die vanaf september op Nederland 3 is te zien.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Smit pakt zijn koffers naar Italië voor reissoap

  1. Moniek

    Leuk, ik ga weer kijken!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jan Smit wordt hypnotiseur | Nlpop

  3. jacolien

    leuk programma

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>