Glennis Grace in finale-uitzending De Beste Zangers van NL

De Beste Zangers van Nederland beleeft vanavond zijn ontknoping. De Tros-titel is op Nederland 1 niet helemaal uitgegroeid tot het gedroomde kijkcijfersucces – de titel trok zo’n 200 duizend kijkers meer dan op de zondagavond van Nederland 3 – maar de derde serie heeft wel meer succes opgeleverd in de hitlijst. Vanavond is de laatste aflevering te zien, waarbij het oeuvre van Glennis Grace centraal staat.

Nu staat Glennis de laatste weken volop in de spotlights met haar nummer 1-hit, voor de cover van Volumia wist ze maar zeer mondjesmaat te scoren in de charts. Niet zomaar werd Glennis eerder dit jaar gepolst voor deelname aan The Voice of Holland… als kandidaat! Grote vraag is dan ook waar ze deze uitzending mee gaan vullen, het lijkt me niet dat iemand de tune van De TV Kantine gaat zingen.

Nadat de aanwezige artiesten de liedjes van Glennis hebben gezongen, gaan ze bepalen welke artiest overall het beste heeft gepresteerd. Seizoen 1 werd gewonnen door Jamai, de vorige serie door Simon Keizer.

Een volgende serie lijkt er overigens wel in te zitten, al vermoed ik dat De Beste Zangers dan terug verhuist naar Nederland 3. En mogelijk met een andere gastheer dan Victor Reinier.

De Beste Zangers van Nederland, 20.25 uur, Tros (NL1)

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Glennis Grace in finale-uitzending De Beste Zangers van NL

  1. Henk

    Ik vind deze editie van de Beste Zangers van NL wel erg goed. Van mij mag er een vervolg komen en dan inderdaad hopelijk met een andere presentator als Victor Reinier.

      /   Reply  / 
  2. Peterke!

    En dan moet Floortje meedoen!! :D Hahah, maar zal wel niet gebeuren. :P

      /   Reply  / 
    1. Kevin

      Haha LOL

        /   Reply  / 
  3. Geesje

    Jamai won in de tweede serie van de beste zangers niet in de eerste, dat was Simon Keizer.

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Er blijven niet veel mensen over voor een voglend seizoen… mischien Edsilia Rombley, Ruth Jacottt, Anouk, Trijntje Oosterhuis, Gerard Joling, VanVelzen, Dewi, Waylon, Alian Clark en Ben Saunders maar denk dat vele namen er geen zin/tijd voor hebben

      /   Reply  / 
  5. Jay

    Do staat nu op 2 in itunes met Hij gelooft in mij, van de beste zangers!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>