Vanavond op tv Tuckerville: The Common Linnets

Ilse en Waylon nog één keer samen in The Common Linnets & Friends

‘De roots van alle artiesten liggen in Nederland, maar deze avond nemen zij ons mee naar de muzikale Mid West. Een thuiswedstrijd in Americana sfeer.’

Dat meldt de Tros over de registratie van het Tuckerville-concert dat vanavond om 23.00 uur op Nederland 1 wordt uitgezonden. Maar dat is natuurlijk niet alles. Het concert heeft een extra lading omdat Ilse DeLange en Waylon er voor het laatst samen te zien zijn als Eurovisiesensatie The Common Linnets.

Het verhaal van Ilse en Waylon als The Common Linnets is uniek. Dat hebben we eerder al samengevat een terugblik. Als gelegenheidsduo The Common Linnets werden zij tweede op het Eurovisie Songfestival in het Deense Kopenhagen.

De twee soloartiesten werden het uiteindelijk echter niet eens over de condities waaronder zij dat succes als duo zouden kunnen uitbuiten, maar Tuckerville in het Twente-stadion De Grolsch Veste stond al gepland. Naast Ilse en Waylon zijn op dit concert ook Daniël Lohues, Tim Knol en Nederrockband De Dijk te zien.

Lees ook: Terugblik op zeven wonderlijke maanden The Common Linnets:
Hoe de geboorte van een potentiële wereldact in de kiem werd gesmoord.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanavond op tv Tuckerville: The Common Linnets

  1. Nico

    And friends? Ik krijg ineens een vreemd smaakje in mijn mond van Ilse.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>