MTV EMA 2014: Kensington Best Dutch Act

#MTVEMA Voor 2e jaar op rij wint Utrechtse topband een MTV-award

Net als vorig jaar heeft Kensington de MTV EMA voor Best Dutch Act gewonnen. De band vertegenwoordigt Nederland op 9 november tijdens de internationale awardshow in Glasgow in de strijd om de prijs voor Best European Act.

Dat werd woensdagavond onthuld op de EMA pre-party in Amsterdam. De andere genomineerden waren Mr. Probz, Chef’Special, Martin Garrix en Hardwell.

De MTV EMA (vroeger bekend als MTV Europe Music Awards) vinden op 9 november a.s. plaats in het Schotse Glasgow. De host is dan Nicki Minaj.

Je kan stemmen op mtvema.com

Terwijl Kane een sabbatical inlaste veroverde Kensington dit jaar definitief de status van grootste band van Nederland. De glorieuze show op Lowlands was een sleutelmoment, maar ook gouden en platina platen, awards, uitverkochte grote zalen, een dik festivalseizoen. Noem het, en Kensington doet het.

De band heeft daarbij een gigantische fanbase. Dat veel Kensington-fans loyaal stemmen blijkt niet alleen bij de MTV EMA maar ook bij de 3FM Awards.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>