Zomer 2015 De Beste Zangers van Nederland (poll)

Vanavond op tv #BesteZangers met nieuwe kansen op verrassende hits

De populaire muziekshow De Beste Zangers van Nederland begint vanavond alweer aan het achtste seizoen. Vorig jaar september beleefden we de definitieve doorbraak van André Hazes Jr. met Ik Leef Mijn Eigen Leven. Dat was prachtig!

Andere grote hits uit eerdere seizoenen waren Glennis Grace met Afscheid, Thomas Berge met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn en Do met Hij Gelooft In Mij. Diverse artiesten haalden de charts met hun covers uit De Beste Zangers.

Edsilia Rombley raakte vorig jaar zelfs zo geïnspireerd door alle reacties op haar deelname aan het programma, dat zij een heel album met pianocovers maakte. Ze haalde de Album Top 100 en komt waarschijnlijk met een tweede volume.

Niet echt te regisseren

De hits zijn van tevoren lastig te voorspellen en voor de productie ook niet echt te regisseren. Zo is er in 2012 vol ingezet op toenmalig winnares Berget Lewis met haar cover van de Frank Boeijen-klassieker Zwart Wit. Een singlerelease in studioversie, videoclip en flink wat promotie, maar een grote hit werd het niet.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De Beste Zangers van NL is meer een spelletje dan een wedstrijd, maar de kansen om een hit te scoren zijn er niet minder om. Helemaal nu de show terug is op de NPO1-zaterdagavond. De artiesten zijn zich daar ook van bewust, zo zei Jan Smit donderdag in de talkshow Jinek.

De deelnemende artiesten van dit seizoen zijn Voice-winnares Julia Zahra (Van der Toorn), Jan Keizer, Do van Hulst, Frans Duijts, Lange Frans, musicalactrice Anouk Maas en Van Dik Hout-frontman Martin Buitenhuis. Voor Do, Lange Frans en Frans Duijts is het de tweede keer dat zij meedoen aan De Beste Zangers.

Van wie verwachten wij dit seizoen het meest? Tijd voor onze traditionele NLpop-voorspellingspoll waarin je uiteraard meerdere keuzes kan aanvinken.

Favoriet in Beste Zangers-8

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Uit de promo’s en de vooruitblik bij Eva Jinek blijkt in ieder geval dat de tranen weer rijkelijk zullen vloeien. Julia Zahra zong bij Jinek haar uitvoering van een oude BZN-song. Is dat toeval of een hint dat zij er met de winst vandoor gaat?

Video: promo Avrotros

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zomer 2015 De Beste Zangers van Nederland (poll)

  1. BéTé

    Jaaaa geweldig; JAN KEIZERRRR !!! Grote ster tegenwoordig in Roemenië. Daar zaten we nou écht op te wachten :(

      /   Reply  / 
  2. BéTé

    Bijzonder dat Hind niet meedoet… die heeft tenslotte tijd genoeg en haar “carriere” kan wel een flinke boost gebruiken.

    Vandaag & gister heeft ze 2 teasers op haar Facebook geplaatst van haar nieuwe single Salem. Nou; dat belooft wat !! :D

      /   Reply  / 
    1. Robin D.

      Is dat een scarcastisch bedoeld die reactie over Hind?

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Sarcastisch… én waar ;)

          /   Reply  / 
      2. BéTé

        Hind heeft de song voor de online commercial van ‘Heineken | Ibiza Final 2015′ ingezongen.

        Te beluisteren via haar Facebook. Lekker zomers en klinkt goed !!

        Echter je hoort niet dat het Hind is… het had ieder andere zangeres kunnen zijn ;)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>