Ook Acda & De Munnik bij Vrienden Van Amstel Live

#VVAL • Timor Steffens en Kensington openen achttiende editie event

Donderdag is in een uitverkocht Ahoy de Vrienden van Amstel Live 2016 van start gegaan. De recensies zijn wederom lovend en de kaarten voor volgend jaar zijn binnen een dag bijna uitverkocht. Er zijn extra shows voor 2017 ingepland.

De verrassingsacts van dit jaar zijn Acda en de Munnik, BLØF, Dinand Woesthoff en danser Timor Steffens. Die vier namen waren vooraf geheim gehouden.

Verrassende combi’s

De show wordt door Timor geopend waarna Kensington op een groot vliegend podium voorzien van vuurwerk (zie foto) Ahoy inneemt met de hits Streets en War. Daarna treedt BLØF op. Voormalig Kane-frontman Dinand Woesthoff zingt samen met Claudia de Breij tussen het publiek haar monsterhit Mag Ik Dan Bij Jou.

De Vrienden van Amstel Live staat bekend om zulke bijzondere en verrassende combi’s van artiesten. Zo staan Di-Rect en Typhoon dit jaar samen op het podium en wordt de rockband later in de show bijgestaan door dj Fedde Le Grand.

18 acts, 125.000 fans

In totaal treden deze achttiende editie achttien artiesten op. Met eigen songs en in duetten. Daaronder Guus Meeuwis, Rob de Nijs, Nielson, Kenny B, Nick & Simon, Tren van Enckevort, De Dijk, Mr. Probz en gastheer Xander de Buisonjé.

De concertreeks loopt tot en met zaterdag 30 januari. Alle shows zijn al lang en breed uitverkocht. In totaal bezoeken 125.000 muziekliefhebbers de show.

Donderdag is tevens de kaartverkoop voor de negentiende editie gestart. In de voorverkoop ging het zo hard dat meteen twee extra shows zijn toegevoegd. De Vrienden Van Amstel Live 2017 staat gepland voor 19, 20, 21, 22, 23, 25 en 26 januari volgend jaar. Info over de kaartverkoop vind je op vriendenvanamstel.nl

Tv-uitzending en clip

Op beelden van de optredens van dit jaar moeten we nog even wachten. RTL zendt op donderdag 28 januari voor het eerst het hele evenement live op tv uit. Johnny de Mol presenteert, vanaf 20.30 uur op RTL 4 en vanaf 22:30 op RTL 5.

Dus nog geen officiële live-video’s. Die komen vast en zeker na de tv-uitzending. Maar er is al wel een officiële videoclip. De 3JS hebben als ode aan hun helden van U2 het nummer Where The Streets Have No Name opgenomen.

Videoclip: Where The Streets Have No Name

Foto: Tribe Company / Amstel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>