Beste Zangers: O’G3NE scoort met Clown (video)

#BesteZangers • Songfestival-roep zwelt aan • Alle liedjes op een EP

De verwachtingen van O’G3NE in het nieuwe seizoen van de Beste Zangers waren heel hoog en de meiden maakten het zaterdagavond meteen waar.

In de eerste aflevering stond Sharon Doorson centraal. Lisa, Amy en Shelley roerden haar tot tranen met een cover van de Emeli Sandé-hit Clown. De single staat nu al in de top 15 van de Nederlandse iTunes Top 100 en de video is binnen een halve dag over de 20 duizend views. Een schot in de roos!

In de sociale media dringen O’G3NE-fans er na dit optreden opnieuw hevig op aan dat het trio volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival moet. De link met Avrotros is in ieder geval al gelegd. Ook de andere nummers uit de show staan op de bekende platformen. Per aflevering wordt een EP gelanceerd.

Naast Clown door O’G3NE zijn de liedjes van deze week Te Mooi Om Waar Te Zijn (hertaling Something Beautiful) door Jeroen van der Boom, Love Yourself door Brownie Dutch, Vision Of Love door Sharon Doorson, I Can’t Live Without You door René van Kooten en Ik Ben Zo Eenzaam Zonder Jou door Willeke Alberti.

EP Beste Zangers Seizoen 9 Afl. 1: SpotifyDeezeriTunes

O’G3NE - Clown

Loading ... Loading ...

Video: O’G3NE met Clown

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Beste Zangers: O’G3NE scoort met Clown (video)

 1. BéTé

  Heel mooi gezongen !! Maar het komt allemaal té ingestudeerd over en daarom nep. Niks spontaans te bespeuren… daar zullen ze echt aan moeten gaan werken.

  En zolang er geen covers gezongen mogen worden op het ESF hebben deze meiden daar momenteel ook helemaal niks te zoeken.

    /   Reply  / 
 2. Bye

  #2 op iTunes nu.. Emeli Sande heeft dit geliked op haar twitter!!! Ik zie een deelname aan ESF absoluut gebeuren als Emeli voor hun het liedje schrijft!

    /   Reply  / 
 3. tammer

  Meest geklikte nummers in Nederland op youtube vandaag
  1) B-Brave – Feat. Sevn Alias – One Night Stand
  2) Ismo – Morocash
  3) O’G3NE – Clown
  4) Zomaer – Broodpoot
  5) Mr. Polska & Teske – Samen
  6) Murda – Niet Zo ft. Ronnie Flex
  7) Monica Geuze – Nu Of Nooit ft. Ruben Annink & Jonna Fraser
  8) Bollebof – ‘Ik Beloof Je’
  9) Andra feat. David Bisbal – Without You
  10) Jairzinho – Laat niet los feat. Jonna Fraser

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>