De mediastop van Ali B

Ali BDe Volkskrant vroeg zich deze week af of Ali B van de aardbodem was verdwenen. Waar de rapper vorig jaar nog de meest geziene persoon in de media was, is het de laatste tijd angstvallig stil rondom Ali B. Terwijl de Almeerse rapper op dit moment wel hoog in de hitlijsten staat met de Getto Remix, dat hij samen met Akon en neef Yes-R opnam. En dus ging de krant op onderzoek uit.
"We hebben inderdaad een mediastop ingelast rond Ali", verklaart zijn management in de krant. Tot mei zal Ali B niet in het openbaar te zien zijn. "Ali is zo ontspannen als maar kan. Hij wilde gewoon eventjes geen verplichtingen maar lekker creatief bezig zijn. Er moet immers ook nog een plaat gemaakt worden. Vanaf mei gaat hij er weer volop tegenaan."

Kun je Ali niet zolang missen? Zijn wassen beeld staat nog wel in Madame Tussaud’s.

Zie ook:
- Akon en Ali B met loeiende sirenes de hitlijst binnengestormd
- Ali B: van knuffelmarokkaan tot kaaskop

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “De mediastop van Ali B

  1. Rosa

    Van mij mag hij wel altijd mediastop hebben…
    Ik vind hem maar een oen, zo lelijk,zo neppopijopi.Ik heb niks tegen marokkanen,helemaal niet maar ik vind hem een aansteller.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>