Van ijsklont tot sneeuwbal

Lange Frans met makker Baas BHet ijsklontje dat Lange Frans afgelopen zaterdag tegen zijn hoofd geketst kreeg, is inmiddels tot formaat sneeuwbal gerold. Zoals bekend deelde de rapper een paar klappen uit en maken zowel Frans als de dader/slachtoffer de gang naar de rechter. Maar het Bevrijdingsfestival in Haarlem gooit er nog een schepje bovenop; zij vinden de actie van Frans zo respectloos, dat hij op bevrijdingsdag persona non grata is in Haarlem. Andere Bevrijdingsfestivals gaan niet zo ver.
RTL Boulevard wist vanavond het slachtoffer te strikken, ene Bob. Die beweert nooit een klontje te hebben gegooid, maar wel de klappen te hebben geïncasseerd. Een bult en de ochtend erna wat hoofdpijn was het tijdelijk letsel.

Zijn bewering staat haaks op die van Lange Frans, die gisteren in het showbizprogramma vertelde een groepje jongens op hem af zag komen, gniffelend, om vervolgens een ijsklontje te gooien. Hij wilde zichzelf verdedigen en sprong zodoende het publiek in. Maar het zou toch merkwaardig zijn dat hij daarbij de verkeerde jongen een aantal meppen gaf.

Op internet roepen mensen elkaar nu op om van Bevrijdingspop een zogeheten IJsklontjespop te maken. Succes daarmee, want op 5 mei zou het wel eens richting de 20 graden Celcius kunnen gaan. Dan smelten je klontjes snel.

Zie ook:
- Het ijsklont-incident en de hype (met videolink)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Van ijsklont tot sneeuwbal

  1. Pludefax

    De bak in met Frans!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>