Postman switcht van platenmaatschappij

Het nieuwe materiaal van Postman zal via platenmaatschappij Pias verschijnen. Rapper Remon Stotijn had altijd een deal met EMI, maar die zijn nu dus uit elkaar gegaan. Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Postman, kan al gratis het nummer Smile downloaden. Deze zomer verschijnt ook de nieuwe single It Kills Me, gevolgd door een nieuw studioalbum.

Postman is dus niet alleen qua huwelijk gescheiden van Anouk, ook van platenmaatschappij. Anouk heeft namelijk nog een contract bij EMI voor één album. Ten tijde van Who’s Your Momma gaf Anouk al aan niet volledig tevreden te zijn over EMI, vooral op het gebied van promotie in het buitenland. Het is dus zeer waarschijnlijk dat ook Anouk binnenkort een andere maatschappij uitzoekt. Al gok ik dat het dan niet Pias zal zijn maar major Universal of Sony/BMG.

Overigens hebben zowel Anouk als Postman de scheiding aangewend bij het schrijven van een nieuw album. Verwacht dus niet de vrolijkste nummers, zoals de titel It Kills Me al doet vermoeden. Of Anouks gratis download Today natuurlijk.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Postman switcht van platenmaatschappij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>