In je slaapzakje voor Racoon

RacoonIn de rij staan is niet altijd leuk, maar soms een noodzakelijk kwaad. Op zaterdagochtend bij het postkantoor voor concertkaartjes bijvoorbeeld. Toch kun je er natuurlijk wel wat leuks van maken. Bijvoorbeeld met een gevulde thermoskan, een slaapzakje en wat versnaperingen. En dan natuurlijk wel met wat vrienden erbij, anders is er nog hol aan. Fans van Racoon kunnen zich op 5 april aan bovenstaand tafereel wagen, want dan is er een preview en een exclusieve presale van de dvd Another Night.
Het feestje vindt plaats in de muziekwinkel Fame in hartje Amsterdam. Hoewel dat een erg grote winkel is, bestaan de muren niet uit elastiek. En dus kunnen alleen de eerste 400 fans naar binnen. Da’s een klein aantal als je je indenkt dat van het album Another Day al meer dan 80.000 exemplaren zijn verkocht.

Another Night bevat overigens een registratie van het concert in Paradiso eind december. Ook zijn er wat kijkjes achter de schermen en alle videoclips opgenomen. De eerste oplage bevat bovendien een audio-cd.

Zie ook:
- Racoon: ‘Prijzenregen begonnen’
- Racoon nieuwtjes: meest gedraaide radioplaat, platina cd en dvd-release
- Hulde voor muziekwinkel Fame! Go get those bastards!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>