Haast geboden; Lowlands bijna uitverkocht

Wie dit jaar naar Lowlands wil, moet opschieten. De kaarten voor het driedaagse festival vliegen door de machines van het asociaal dure Ticketservice. De organisatie van Lowlands waarschuwt dat er nog maar zo'n 5.000 kaarten beschikbaar zijn. Vergelijkbare berichten bij eerdere edities leren dat het plakkaat 'uitverkocht' dan binnen een dag of twee kan worden opgehangen.

De snelle verkoop is opmerkelijk. Weliswaar heeft Lowlands inmiddels zo'n 40 namen bekendgemaakt, echt grote headliners zitten daar nog niet tussen. Blijkbaar is de reputatie van het festival zo goed, dat Lowlands-gangers er op vertrouwen dat er iets moois uitrolt. Terecht, als je het mij vraagt. Zelf kijk ik enorm uit naar Sigur Rós, ook al valt de nieuwe plaat me wat tegen.

De Nederlandse line-up dijt intussen flink uit. Enkele acts die optreden zijn Anouk, GEM, Hit Me TV en De Jeugd van Tegenwoordig.

Zie ook:
- Lowlands bevestigt hele zwik nieuwe namen
- Beste Lowlands-dag ooit

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Haast geboden; Lowlands bijna uitverkocht

  1. René

    Ik zou dit jaar voor de TIENDE keer naar Lowlands gaan. Zou, want het is tegenwoordig aardig lucratief om meerdere kaarten te kopen en die dan tegen schofterige prijsniveaus te verpatsen. Ik te laat, geen kaart voor de 2008 editie en ik hoop dat die hufters allemaal met hun “handel” blijven zitten!!!

      /   Reply  / 
  2. Willem

    nrc.next geeft nog 100 kaarten weg, met een slagzin maak je kans op 2 kaarten bij het afsluiten van een proefabonnement van €5.
    Te vinden op http://www.nrcnext.nl/lowlands

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>