Overweldigende belangstelling voor dvd BZN

BZNHet was het kroonstuk op het jubileumjaar van BZN: een box met alle singles van de Volendamse band. Het bleek bovendien een geliefd decembercadeau, want in januari werd de grens van 80.000 exemplaren overschreden – goed voor platina. Dat deed een belletje rinkelen bij BZN en de platenmaatschappij Universal. Als een cd zo goed zou lopen, hoe goed zou een dvd het dan doen?

De dvd was al verkrijgbaar in de eerste, gelimiteerde oplage van de cd-box. Maar volgens eigen zeggen bestond er veel vraag naar. Dat is wel gebleken…

Deze week knalt de dvd singles box vanuit het niets binnen op de 1ste plaats in de Muziek DVD Top 20. BZN verstoot daarmee meidengroep Kus, die naar de 13de plaats tuimelen.

Het is niet bekend hoeveel dvd’s er in de eerste week over de toonbank zijn gegaan, maar het lijkt onvermijdelijk dat ook dit schijfje binnenkort met edelmetaal wordt onderscheiden. Uiterlijk eind 2007; dan gaat BZN uit elkaar en bij zo’n treurige gebeurtenis willen we natuurlijk massaal een aandenken hebben aan Jan, Carola en de rest van de gang.

Zie ook:
- Afscheid BZN in Ahoy
- Volendammer rel: Anny mag niet zingen bij afscheid BZN
- Singles box van BZN geliefd decembercadeau

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Overweldigende belangstelling voor dvd BZN

  1. Jack

    waar is de DVD box van BZN top 100 te koop?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>