Debuutalbum Esmée Denters bijna af, release begin 2008

Honderdduizenden fans wereldwijd zitten met smart te wachten op het debuutalbum van Esmée Denters, maar ze moeten nog even geduld hebben. Het nog titelloze album is al wel bijna af, maar de release staat pas gepland voor begin 2008. De YouTube-zangeres staat dan al ruim een jaar in de spotlights door haar geüploade filmpjes. In oktober vliegt Esmée nog één keer naar de VS om het laatste studiowerk te verrichten.

Dat alles werd kenbaar gemaakt bij de najaarspresentatie van Universal Music, de platenmaatschappij die Esmée in Nederland vertegenwoordigt. Het album zal officieel verschijnen bij Tennman Records, het label dat Justin Timberlake eerder dit jaar oprichtte.

Als Justin slim is, brengt hij het album meteen al in januari uit. Van oudsher is dat een periode waarin veel platenmaatschappijen even rustig aan doen, omdat er in de decembermaand al veel muziek cadeau is gedaan. Bovendien zijn veel mensen wat zuiniger na die dure feestmaand. Daar tegenover staat dat het aanbod zo schaars is, dat veel nieuwe cd's dan veel meer media-aandacht krijgen. Iets wat hij goed kan gebruiken voor Tennman Records.

And for all the international visitors: Esmée almost finished recording her debut album. In October she will fly to the United States one more time to do some last recordings. The record is due for release early 2008. Universal Music will represent Tennman Records in The Netherlands and probably in many other countries as well.

Esmée zingt Because of You van Ne-Yo:

Zie ook:
- Esmée matigt McChicken
- Een teken van leven van Esmée Denters
- Esmée Denters doorbreekt grens 40 miljoen

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Debuutalbum Esmée Denters bijna af, release begin 2008

  1. Thomas2

    Goede zangeres is die Esmée. Ben dan ook erg benieuwd naar haar eerste album!

      /   Reply  / 
  2. Linda2

    mwah. Middelmatige zangeres vind ik haar. Niet slecht maar echt niet denderend getalenteerd. Meid kan geen noot aanhouden en begint dan zomaar wat vocale krullen te maken. Dat kan ik niet goed hebben. We zullen zien hoe ze het gaat doen en in haar latere carriere.

      /   Reply  / 
  3. levi

    @ linda2: ik houd wel van die rnb-sound en ik vind esmee een internationaal geluid hebben, ben het echter wel met je eens. ik vind dat je pas mag vibreren en krullen e.d. als je hebt bewezen dat je de tonen ook gewoon strak kunt houden en uitzingen, dit heb ik weinig bij esmee gehoord, desondanks vind ik haar top!

      /   Reply  / 
  4. Linda2

    Levi, op youtube esmee een heel tijd geleden horen zingen. Cool. Ze zingt lekker zuiver maar hoe ze dan soms abrupt voor een lange noot stopt/vermijd met allerlei krullen. Bepaalde songs worden daardoor popachtig zonder emotie. Ze kon me na 3/4 liedjes ook niet meer boeien. Haar pianospel, leek wel een wannabe (voor zover ik haar ken). Later contract bij Justin. overal te zien in NL. Huh? Persoonlijk vond ik het dus wat overdreven. Maar ja, mss weet ze me nog te overtuigen met haar plaat kwa songs.

      /   Reply  / 
  5. Nadeem

    Linda2,

    Het is juist mooi dat ze kan krullen en kan vibreren met haar stem. Je hoort dit niet vaak bij artiesten die uit Nederland komen en haar pianospel was mooi om te zien. Je kan dus zeggen dat ze ook meer talent heeft dan alleen maar zingen. Ze doet gewoon haar best om mensen te laten verbazen.

    Dat is tot nu toe nog steeds gelukt ;)
    Ze is niet zomaar gesigneerd bij Justin Timberlake, dus geloof me: Emotie heeft ze..

    Jullie maken jullie eigen regels: eerst een noot aanhouden voordat je mag vibreren..

    haha, tijden veranderen ;) Hoor je nog iemand vibreren deze tijd.. mensen willen meer Sound dan alleen stem.

    Peace..

      /   Reply  / 
  6. Linda2

    Hey Nadeem, ik weet niet precies wat je bedoeld met vibreren, maar vibrato in je stem kun je in principe toch enkel krijgen als je een noot vasthoud? Ik heb haar stem iig nog nooit horen vibreren. Of ze maakt opeens een rare krul, of ze stopt abrubt, of ze doet een ‘hey’ ‘oh’ ertussen..Het enige wat ik wel goed vind is dat ze met gemak op en neer gaat met haar stem. Ze heeft een groot bereik.

      /   Reply  / 
  7. Linda2

    sorry, bedoelt met een t.

    Maar goed, je hebt gelijk. tegenwoordig zijn het een aantal factoren die een goede artiest maakt..

      /   Reply  / 
  8. Anne

    Sorry hoor, maar het is al bijna half 2008

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>