Joling maakt prachtige videoclip bij Laat Me Alleen

Voor de tweede keer heeft Gerard Joling een nummer opgenomen met een overleden artiest. Op verzoek van de nabestaanden is Laat Me Alleen van Rita Hovink in een 2008-jasje gestoken en nu uitgebracht op single. Dat schreeuwt natuurlijk om een videoclip. Het resultaat is werkelijk prachtig.

Joling heeft het natuurlijk al eerder gedaan bij Blijf Bij Mij, waarin hij zichzelf in oud beeldmateriaal van André Hazes plakte. En dat plakken zag je er toen toch wel duidelijk aan af.

Maar dit keer is het zo waarheidsgetrouw gedaan, petje af. Het is net alsof Joling echt naast Hovink staat in een zwaar gedateerd decor. En die sepia-kleuren in de video geven het echt een heel waardig tintje. Dit nummer is met alle respect behandeld en dat hoor en zie je er van af.

Velen verwachten dat Laat Me Alleen de grootste hit van het album Bloedheet zal worden. Hij scoorde er al een nummer 1-hit mee met Ik Hou D’r Zo Van, deels veroorzaakt door een trits instore-optredens, waarbij fans ter plekke een single kopen in ruil voor een optreden en een handtekening. Die ‘exposure’ zal Laat Me Alleen misschien niet eens nodig hebben. Zeker niet nu de dagen korter worden, de avonden kouder en Laat Me Alleen dan wel weer heel stemmig is.

Bekijk de video:

Zie ook:
- Gerard Joling brengt duet met Rita Hovink op single uit
- Bloedheet duet tussen Gerard Joling en Patricia Paay

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joling maakt prachtige videoclip bij Laat Me Alleen

  1. TMI

    Mooi gedaan maar wel een beetje overbodig. Het origineel is niet te overtreffen.

      /   Reply  / 
  2. Marcel

    ik hoop dat Joling niet op 1 komt te staan met deze single, deze man is 3x niks.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Single Top 100: Stereo nadert Borsato | Nlpop

  4. Pingback: Succes voor Joling en Froger in Single Top 100 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>