Vertrek Gordon uit Toppers weer dichterbij

Het lijkt nu echt niet lang meer te duren voordat de bom barst bij De Toppers. De afgelopen maand hebben ze alle geruchten over zich heen laten komen zonder gedrieën af te spreken. Daardoor wist niemand telkens goed waar hij aan toe was. De Telegraaf is in de situatie gedoken en komt tot de conclusie dat eigenlijk alle partijen hopen dat Gordon de eer aan zichzelf houdt. “Rene wil dat de Toppers een familiaal karakter hebben. Gezellig meezingen, een volksfeest, een beetje lol maken, saamhorig in de Amsterdam ArenA. Dat gevoel moet ook passen bij de drie zangers die de Toppers vormen. Gordon hoort daar niet meer bij”, schrijft chef Privé Wilma Nanninga.

*UPDATE*

Verrassing: Gordon verlaat de Toppers

“De bom is door Moskou gebarsten. Gordon heeft zich daar uitspattingen veroorloofd die de goedkeuring van Rene gewoon niet kunnen wegdragen. Natuurlijk gebeurt er altijd wel eens wat, maar dit was de spreekwoordelijke druppel.”

De krant quote een ingewijde: “Nederland is te klein voor een ruzie in artiestenland. En de strijd tussen de Toppers Gerard Joling en Gordon was al beladen. Maar Rene heeft wel gezegd dat hij hoopt dat alles met Gordon netjes afgehandeld kan worden. Ook al vindt hij Gordon als mens sympathiek. Zakelijk kan het niet meer. De Toppers moeten leuk blijven.”

Weekblad Privé berichtte in juli al over de op handen zijnde breuk. Tot nu toe is de boel telkens gesust, volgens het weekblad om de verkoop van de cd en dvd van In Concert 2009 niet te veel te schaden. Maar ook dat blad concludeerde dat Gordon in 2010 al geen deel meer uitmaakt van De Toppers.

Na dit paginagrote artikel in De Telegraaf kunnen we opnieuw niet anders concluderen dan dat de Toppers in 2010 in andere samenstelling doorgaan. Of misschien zelfs wel een jaartje overslaan, met het oog op de recessie. Maar vooral met het oog op moeheid bij het publiek.

Gerard Joling zei afgelopen zaterdag nog in het AD toch gepolst te zijn. Dat wilde hij later niet nog eens zo hardop zeggen, maar hij drong er op aan dat De Toppers eerst eens met elkaar praten om te bespreken wat er nu echt aan de hand is.

Vandaag de exit van Gordon bij De Toppers? Of zal hij stug blijven zitten en zich alleen laten uitkopen???

Update 10.45 uur: Gordon ontkent vertrek. “Er is geen sprake van een vertrek. Ook wordt hij niet uit de Toppers gezet”, zegt hij bij monde van een woordvoerder.

Update 17.30 uur: De breuk is een feit. Gordon stapt op, meer hier.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Vertrek Gordon uit Toppers weer dichterbij

 1. R.van Zwieten

  Gorden gaat in het geheel te ver ook in zijn
  ook in het progamma glamour ,dat deed drogen
  veel beter,hij is aventoe respect loos,en dat
  zonde.

    /   Reply  / 
 2. Robin

  De toppers moeten nu maar eens met DE WAARHEID KOMEN.

    /   Reply  / 
 3. Rik Hermsen

  Hoera Hoera Hoera
  Gordon uit de toppers dat is het beste wat Rene en Jeroen kunnen doen
  Haal a.u.b Gerard maar terug qua mens en artiest 1000 x beter
  dan zijn jullie op de goede weg en komen de fans allemaal weer terug

    /   Reply  / 
  1. ruud

   Hoera Hoera Hoera
   Gordon uit de toppers dat is het beste wat Rene en Jeroen kunnen doen
   Haal a.u.b Gerard maar terug qua mens en artiest 1000 x beter
   dan zijn jullie op de goede weg en komen de fans allemaal weer terug

     /   Reply  / 
 4. Pingback: Verrassing: Gordon verlaat de Toppers | Nlpop

 5. anita

  Gelukkig heeft Gordon de eer aan zichzelf gehouden om uit de Toppers te stappen. Nu zijn deToppers dan ook echt niet meer de Toppers en als de heer Joling terug zou komen dan is het echt wel doorgestoken kaart en is hij echt schijnheilig.

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Froger: Toppers in Concert 2010 gaat sowieso door | Nlpop

 7. Marieke

  Dit zijn allang geen toppers meer. Als je je collega zo’n mes in de rug steekt terwijl Gordon zijn moeder nu ernstig ziek is, mag je jezelf een flopper noemen. Deze groep verdient de naam Toppers helemaal niet meer. Gordon, wees blij, dat je van deze achterbakse zogenaamde collega, Froger, af bent. We zien nu zijn ware gezicht. Je komt hier beter uit, Gordon.
  Je hebt al genoeg geleden, denk aan jezelf en je verdient echt beter. En een kleine opmerking aan Joling: wees verstandig en stap niet in deze drolgroep! Gordon, ik zou lekker een paar weekjes op vakantie gaan, met je moeder als ze dat nog aan kan nu.
  Veel sterkte en liefs met alles! Jij bent wel een topper, hoor. Mensen willen gewoon de waarheid niet horen, allemaal jaloezie en egotripperij!

    /   Reply  / 
  1. Robin

   Wat is Gordon toch een zielepiet.. Hij heeft het allemaal aan ZICHZELF te danken!!!

     /   Reply  / 
 8. claudia

  Ik vind het jammer dat gordon weg gaat bij de toppers,oke hij heeft af en toe een grote mond maarja dat hebben we allemaal.Vind het een leuke gast trouwens alledrie.
  Hoop alleen dat ze niet die dries er in zetten want van deze vent kotst ik helemaal dan worden ze echt de floppers die wil alleen maar aandacht

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>