Luister naar voorproefje van nieuwe album Anouk!

Titel nieuwe album Anouk: Sad Singalong Songs • Stardust gratis te downloaden

Anouk heeft een voorproefje vrijgegeven van haar nieuwe album. De plaat draagt de titel Sad Singalong Songs en komt op 17 mei uit, op Anouks eigen platenlabel. Heel slim gepland, de dag tussen de halve finales en de finale van het Eurovisie Songfestival.

Via sociale media stuurde ze deze downloadlink met het nummer Stardust.

‘Goedemorgen, grote verrassing! Hier is een voorproefje van mijn aankomende album Sad Singalong Songs. Het album wordt uitgebracht door mijn eigen recordlabel.’

Ook voegt ze voor de zekerheid nog toe: ‘En nee, dit is niet het nummer dat ik zal zingen op het Eurovisie Songfestival van 2013.’ Het liedje dat Anouk op het Songfestival zal zingen wordt eind februari bij de TROS bekendgemaakt.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Luister naar voorproefje van nieuwe album Anouk!

  1. Johan van de Velde

    Één grote commerciele actie van L’Annouk. Niks mis mee hoor, maar we trappen er wel lekker met z’n allen in.
    Zoals ik al eerder schreef hier, kunnen we ook Anouk als coach van TVOH verwachte. Past ook goed in de carriere-planning.
    Inderdaad Marcus, heel slim.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      * verwachten.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Niks nieuws. Trijntje Oosterhuis, Van Velzen en Nick & Simon hadden voor of tijdens The Voice ook ineens nieuw materiaal uit…

          /   Reply  / 
        1. Bart

          Waarom ” trappen wij erin? ” het is gewoon slim van haar. Ik vind het niet meer dan een logische keus dat ze haar album rond dat tijdstip released. Omdat ze dan ook al volop in de aandacht staat. Het album zal dan idd nog meer verkopen. Slim dus! Maar dat heeft iedereen toch ook gewoon door? Dus als ik haar album zou kopen, ben ik erin getrapt??Ik zou haar album kopen als het goed is en anders niet. En zal me zeker niet bezig houden met de marketing strategie.

            /   Reply  / 
          1. Isaac

            Zo is dat Bart!

              /  
          2. Arjan Hensens

            Precies ze moet haar brood hiermee verdienen. Iedereen zou dit zo inplannen. Iedere ondernemer probeert zo slim mogelijk zaken te doen en dingen in te plannen op een strategische manier. Een muzikant als Anouk ook. Ik ben erg benieuwd wat voor album het gaat worden. Ze is als je haar op facebook volgt druk bezig met haar nieuwste videoclip(s)….

              /  
          3. Bart

            Precies, niet meer dan logisch.

              /  
          4. Johan van de Velde

            Vreemd, die verbolgen reakties op mijn berichtje. Ik dacht toch dat ik duidelijk zei dat wat Anouk nu doet, slim is en dat er niks mis mee is.
            De term “intrappen” is misschien wat overdreven, maar Anouk laat ons iedere keer weer geloven dat ze rebels en eigenzinnig is, terwijl ze wel degelijk met de gevestigde orde in zee gaat.
            Terecht en yep, slim.

              /  
          5. Bart

            Het ging mij ook puur om de kreet intrappen in je stukje Johan. Daar heb ik even op gereageerd. Je laatste stukje klopt overigens helemaal. Zo rebels en tegendraads is ze helemaal niet. Slim!

              /  
  2. Pingback: Sandra van Nieuwland sluit jaar af met nummer 1-album | NLpop

  3. Pingback: Analyse 2013: Nederpop hikt aan tegen nieuw ijkpunt | NLpop

  4. Pingback: Foto: Caro Emerald eindelijk in studio voor nieuw album | NLpop

  5. Laurens Windig

    Weet je, ben net 70 en lig vanaf de start al aan haar voeten. Slim dat ze nu met die nieuwe CD op de proppen komt. Laat maar schuiven. Vooral ook het nummer ‘Stardust’ gaat er bij mij in als koek! Kom op met die ‘Birds’ Tros, want dan zal Anouk att Sverige svett och vind att lukta, och den nederländska också!
    Hälsningar och lycka till!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>