Op naar de halve finale in The Voice of Holland

#TVOH Laatste twaalf strijden vanavond voor plaats in halve finale

Update klik: Dit zijn de halvefinalisten in The Voice of Holland-5

Vanavond de kwartfinale in het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Het is tot nu toe een behoorlijk fijn seizoen met meerdere favorieten bij wie je het gevoel krijgt dat ze na hun Voice-deelname een verdere carrière kunnen opbouwen.

In sommige teams is nu eigenlijk al duidelijk wie er vanavond door zullen gaan. Het is haast ondenkbaar dat O’G3NE en Sjors van der Panne uit Team Borsato naar huis zullen worden gestuurd. Dan zou het wel heel gek moeten lopen.

Zo zijn er meer evidente favorieten die hoogstwaarschijnlijk de halve finale halen. Bijvoorbeeld David Dam, Duncan de Moor, Sietske Oosterhuis en Ferry de Ruiter.

Toch is de liveshow van vanavond ook best boeiend. We krijgen gloednieuwe optredens van alle favorieten. Hoe gaan ze het doen? Creëert er nog een talent nieuw momentum? Of zal er wellicht iemand blunderen? Het kan allemaal.

Volgende week krijgen we de singles van de finalisten te horen. Alle acht overgebleven talenten brengen dan originele, nieuw geschreven nummers uit. Voor de vier finalisten begint daarna een week vol promotie richting de finale.

Eerst de kwartfinale, hopelijk met mooie optredens. Aan de gast-act zal het niet liggen, want dat is vanavond de Ierse topband The Script! Leadzanger Danny O’Donoghue was trouwens coach in de eerste seizoenen van The Voice UK.

Favoriete Voice-coach 2014

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Op naar de halve finale in The Voice of Holland

  1. Bart

    Zijn er volgende week ook weer crossbattles?

      /   Reply  / 
    1. Laurens

      Ja

        /   Reply  / 
  2. Johan van de Vekde

    Gisteravond een veel betere performance van Og3ne dan de laatste keren.

    Ook David en Dr Rum & April deden het goed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>