Anouk wil MTV Award best nog eens winnen

AnoukVoor het tweede achtereenvolgende jaar is Anouk uitgeroepen tot Best Dutch / Belgian Act tijdens de MTV Awards. Ze versloeg daarmee Kane, Gabriel Rios, Pete Philly & Perquisite en dEUS. Via een videoboodschap liet Anouk erg blij te zijn met de award en de steun van het afgelopen jaar. "Helaas kan ik er niet bij zijn omdat ik het druk heb met heel veel projecten. Volgend jaar verschijnt mijn nieuwe plaat, nogmaals bedankt", aldus Anouk. In tegenstelling tot de TMF Awards gaf Anouk niet te kennen de award niet nog eens te willen winnen.
Het was een opmerkelijke toespraak van Anouk bij de TMF Awards vorige maand. Als ‘bedankje’ naar haar fans toe, verzocht de rockdiva om niet meer op haar te stemmen of om haar te nomineren. De waardering was nu genoeg gebleken, nog zo’n afzichtelijke TMF Award was echt niet nodig, zo benadrukte ze kort daarna nog eens in De Wereld Draait Door.

Maar in de prijzenkast van Anouk is blijkbaar nog wel een plekje gereserveerd voor een MTV Award. We gaan het zien, volgend jaar.

Zie ook:
- De niet spannende Nederlandse MTV Award
- Anouk ziet internationale doorbraak niet meer zitten
- Borsato: Voor mij geen TMF Awards meer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>