Lange Frans houdt handjes thuis

Lange FransLange Frans heeft veel geleerd van het ijsblokjes-incident uit maart. De rapper is gisteren in Friesland opnieuw uitgedaagd door een student die zijn middelvinger naar Frans opstak bij een optreden. Lange Frans besloot niet met de student op de vuist te gaan, maar disste hem op de beats van Je Bent Geen Tijger. En dat viel niet zo in de smaak. De jongen in groen-zwart-gestreepte trui kwam woest op het podium opgelopen om zelf de eerste klap uit te delen. Security kon een vechtpartij verijdelen. Dat kon niet voorkomen dat Lange Frans iedereen ‘de kanker’ toewenste en weggaste in zijn auto. GeenStijl heeft een filmpje van het hele incident. Licht ontvlambaar publiek toch van Lange Frans & Baas B.

Zie ook:
- Lange Frans en Baas B genaaid
- Het ijsklont-incident en de hype

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lange Frans houdt handjes thuis

  1. min6

    Waarom nodigt een school deze vunzige mafkees eigenlijk uit? Lange Frans zingt doorgaans over kutjes en kontjes voor een publiek dat de helft van zijn eigen leeftijd is. Bij voorkeur op scholengemeenschappen, en als ze het niet leuk vinden gaat ie moeilijk doen. Triest figuur.

      /   Reply  / 
  2. Rick

    2500 euro vangen en dan je publiek de “kanker” toewensen. Daar kunnen alleen de echt groten der aarde mee wegkomen en daar hoort Bange Frans zeer zeker niet bij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>