Ilse komt er weer aan – en we zullen het weten ook!

Ilse deLangeIlse deLange heeft twee jaar lang buiten de schijnwerpers gewerkt aan een nieuw album: The Great Escape. En met een nieuwe sound en een nieuwe platenmaatschappij is het zaak het publiek weer te heroveren. Grote kans dat je deze zomer Ilse tegen het lijf loopt op een muziekfestival, want ze heeft vandaag d’r tweede mega-evenement bekendgemaakt. Naast Concert at Sea gaan we Ilse namelijk ook zien op Parkpop. Dat Haagse festival bracht vandaag de laatste namen naar buiten.
Naast Ilse deLange zijn ook de Utrechtse rockband Gem en hiphop-collectief The Partysquad toegevoegd, naast internationale namen als Ronnie Spector en Garland Jeffreys. Eerder was de komst van Melanie Chisholm (aka Sporty Spice), The Kooks, Normaal en The Sheer al bevestigd.

Ilse deLange staat dus ook op Concert at Sea, een nieuw initiatief aan het strand van Renesse. Daar kunnen in juni zo’n 50.000 mensen terecht voor een aantal grote artiesten tegen heel zachte prijsjes; het goedkoopste kaartje is 7,50 euro. Maar da’s nog altijd 7,50 euro meer dan je op Parkpop betaalt.

Doe mee aan de Nlpop prijsvraag en win de verzamel-cd Afslag NL

Zie ook:
- Ilse deLange mag best mislukken in Amerika
- Ssst! Geheim! Ilse de Lange tekent bij Universal
- Ontpopt The Sheer zich weer tot festivalkoning?
- Parkpop boekt progressiever
- Helft kaarten Concert At Sea al vergeven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>