Geer kaal bij de Toppers concerten? ‘Never nooit niet!’

Gerard Joling kaalMorgen beginnen Geer, Goor en René aan hun drie concerten in de Amsterdam Arena. Zakenrelaties bedelven elkaar nog onder de gratis kaartjes, dus een beetje extra publiciteit kan geen kwaad. Het zou ten slotte leuk zijn als dit weekend elk stoeltje in het stadion bezet is. Vorige week werd het media-offensief ingezet/verhevigd door het bericht over de haardracht van nichtenduo Gerard Joling en Gordon. Laatstgenoemde zou de krullen uit zijn haar hebben gehaald, terwijl Gerard overweegt zich van zijn gekoesterde haardos te ontdoen. De Telegraaf maakte daar een voorbeeld van, zoals op de foto is te zien. Maar heeft Geer het lef om morgen kaal te verschijnen?

Nieuw: bericht november 2009
Gerard Joling tijdelijk kaal als een bowlingbal (foto)

Volgens roddelkoning Evert Santegoeds niet. Hij vertelde in de ochtendshow van Edwin Evers dat er twee mensen zijn die het hem verbieden. Ten eerste zijn moeder, daarnaast de leverancier van haarimplantaten waar Gerard al jaren reclame voor maakt.

Wellicht trekt Joling morgen dus een badmuts over zijn kop om de schijn te wekken, maar het lijkt me sterk dat ‘ie echt kaal gaat.

‘Helaas’ kan ik er zelf niet bij zijn. Jij wel? Stuur me dan je foto’s op, plaats ik ze hier online en kunnen we er allemaal van genieten. Het adres is [email protected]
Enne… de foto’s van Jim, Floortje, Ellen en zelfs Luv zijn ook welkom.

Zie ook:
- Toppers zingen 80 nummers in Arena
- Knipoog naar Duitsland van de Toppers slaat aan
- Reünie Luv betekent vooral flink cashen
- Wees gewaarschuwd! Brard: ‘Reken maar dat Luv Nederland nog eenmaal versteld laat staan’
- Floortje, Raffaëla en Ellen in de Arena

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>