Album van The Voice Sandra van Nieuwland vrijdag uit

Opzet TVOH om dit jaar dé kersthit te scoren wordt dubbel en dwars waargemaakt

Sandra van Nieuwland is momenteel druk in de studio om de laatste hand te leggen aan haar debuutalbum. En het duurt niet lang meer. Aanstaande vrijdag is de plaat van het hitfenomeen uit The Voice of Holland al beschikbaar op iTunes.

De single More is inmiddels dubbelplatina. Keep Your Head Up bereikte de platina status en de singles Beggin’ en New Age goud. Alle Voice-singles die Sandra uitbracht werden nummer-1 hits. Een unicum. Samen met andere populaire liedjes, waaronder A Night Like This en Venus, worden ze gebundeld op het album met de titel And More.

Nog een paar dagen wachten. We zijn natuurlijk in het bijzonder benieuwd welke andere liedjes op het album staan. En of het allemaal covers worden, of er misschien ook meteen een geheel nieuw nummer uitkomt. Hoewel Sandra’s interpretaties van bestaande nummers heel eigen zijn, zou ik nieuw materiaal ook heel spannend vinden.

Het album is vanaf 21 december exclusief verkrijgbaar via iTunes en zal een week later ook fysiek verkrijgbaar zijn via bol.com, Free Record Shop en andere verkoopkanalen. De single Venus staat al vier dagen op 1 in iTunes en is deze week de 538 Alarmschijf.

Update: klik hier voor het album bij Bol: And More


Video op Youtube

facebook share facebook share

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Album van The Voice Sandra van Nieuwland vrijdag uit

  1. BéTé

    Benieuwd wat Mariska Veres & Shocking Blue van Sandra’s uitvoering vinden. Hebben ze daar al op gereageerd?

    Ik vind het in elk geval een geweldige uitvoering. Maar ben dan ook groot fan van Sandra :)

      /   Reply  / 
    1. Calypso

      Mariska zal niet reageren denk ik, die is al enige jaren geleden overleden. Wat Robbie van Leeuwen ervan vindt, geen idee, denk dat-ie wat prettiger naar z’n bankrekening zal kijken, maar als je al zoveel versies hebt gehoord van je nummer, dan maakt het niet veel meer uit denk ik.

        /   Reply  / 
  2. BéTé

    Mijn excuses; ik lees net dat Mariska in 2006 overleden is. Was niet zo bedoeld.

      /   Reply  / 
  3. Robin

    Beetje raar vind ik het wel tegenover TVOH-winnares Leona, Ik heb zelf niet zoveel met Sandra van Nieuwland.. Het is veel van hetzelfde en dat irriteerd me op een gegeven moment.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Hoezo raar?
      Deze sandra is de meest succesvolle deelnemer van deze serie en dat wordt simpelweg commercieel uitgebuit.
      Niks raars aan.

        /   Reply  / 
      1. Marcus Lucas Auteur

        Daar heb je gelijk in, maar het is niet enkel ‘commercieel uitbuiten’, dat klinkt meteen zo gewetenloos. Het is ook waar Sandra van gedroomd heeft, en waar de fans met smacht op zitten te wachten.

          /   Reply  / 
        1. Isaac

          Zo is dat! Las van het weekend dat ze geboekt is voor Vrienden van Amstel. Hoe vet is dat! Dat is toch een droom voor elke Nederlandse artiest?

            /   Reply  / 
  4. Kamper

    8ball , een hele grote speler dus, heeft Sandras’ single Venus op yt gepubliceerd. 22.000 kliks in drie dagen. Dat is eerlijk gezegd om te janken. Zeker gezien de media coverage.
    Verstandig dus van de mensen achter Sandra om in ieder geval voor Kerst nog een album (met allemaal covertjes?) uit te brengen. Voor jezelf koop je het wsl niet , maar je kunt natuurlijk denken dat je een ander er een plezier mee doet voor onder de kerstboom. En kan er toch wat geld verdiend worden.

      /   Reply  / 
  5. Denn

    Ik denk dat het niet veel uitmaakt of het album deels cover is of deels geschreven. Alles was Sandra nu aanraakt veranderd in goud (letterlijk:P)

      /   Reply  / 
  6. PigBag

    Ik heb wel vaker uitmelkerij gezien bij talentenjachten maar dit slaat toch alles. Wat is hier nou de gedachte achter behalve snel cashen? Er zijn mensen die beweren dat Sandra de eigenlijke winnares van The Voice is maar als je ziet hoe ze wordt uitgewoond door John de Mol en consorten dan lijkt me dat daar geen sprake van is.
    Die hype rondom Sandra begint me trouwens zo onderhand gruwelijk te irriteren. Ja ze heeft ‘n herkenbaar stemgeluid en dat is vrij zeldzaam in talentenjachten maar zo geweldig is ze echt niet. Weinig uitstraling, geen performance en al haar liedjes klinken hetzelfde. In ‘t begin was ik nog erg onder de indruk van Sandra maar daar is niet veel meer van over.

      /   Reply  / 
    1. Denn

      Goed nieuws voor jou, is dat TVOH nu is afgelopen

        /   Reply  / 
      1. PigBag

        Je moet beter lezen. Ik heb ‘t over de hype rond Sandra en die is blijkbaar alles behalve afgelopen. Maar daar komt ook nog wel ‘n eind aan.

          /   Reply  / 
  7. Amanaemonesia

    Treurig dat een vrouw van 35 jaar, met al behoorlijke ervaring in de muziekwereld (amateurbandjes), een coveralbum gaat uitbrengen als debuut. Ik vraag me heel erg af hoe ze daar zelf over denkt of dat ze een wurgcontract heeft afgesloten met 8ball waardoor haar dit nu wordt opgedrongen. Dat een 15-jarig meisje (Birdy) een debuutalbum maakt met alleen maar covers is nog goed te begrijpen maar dit slaat werkelijk alles. Échte artiesten werken geduldig aan een debuutplaat.

      /   Reply  / 
    1. Denn

      Dus Trijntje Oosterhuis is met haar 2 cover albums ook niet een volwaardig artiest?

      Als ze de liedjes in een eigen jasje steekt kan het geheel andere stijl worden dan een soort van karaoke CD.

        /   Reply  / 
  8. Shuran

    Als het covertjes waren was ik het met je eens, maar in het geval van Sandra zijn het echt bewerkingen van bestaande nummers. Dat is zo eigen gedaan, dat veel mensen daar erg blij van worden, dat zul je vanaf vrijdag weer zien. En dat gelul dat alles hetzelfde klinkt, luister naar Venus, totaal anders dan More, dat weer heel anders is dan Beggin’.

    Ze kan niet alleen zingen, maar is ook nog eens waanzinnig muzikaal. En dat eigen album, dat komt er ook wel in de loop van 2013. In denk serieus dat we hier te maken hebben met de eerste TVOH-deelnemer die het echt gaat maken, en ook internationaal hoge ogen gaat gooien.

      /   Reply  / 
  9. Onatop

    Sjemig… wat leven we toch in een uber zeikland! We zijn altijd goed in mensen afkraken, ongeacht hun prestaties. Kijk, dat het je smaak niet is, … dat kan natuurlijk. Maar beseft iedereen wel wat voor werk een artiest moet uitvoeren om uberhaupt overeind te blijven in de showbusiness? Iedereen heeft makkelijk praten. Maar loop maar eens een paar dagen mee en dan piep je wel anders. Degenen die zeggen dat Sandra niet kan zingen; wat heb JIJ dan bereikt, wat zij wél heeft bereikt?! En wat nou, ‘echte artiesten werken geduldig aan een debuutalbum’? Dus Adele is met ‘make you feel my love’ geen echte artiest? Degenen die lopen te zeiken op artiesten, zouden zich moeten schamen. Want jullie hebben geen flauw benul wat erbij komt kijken, ook al denk je het wel te weten. En ja, … ik weet wél wat erbij komt kijken, en juist daarom heb ik respect voor elke kandidaat die de moed heeft gehad er te STAAN. Zelfs voor Johannes, zijn stijl is niet mijn smaak, maar ik heb respect voor zijn performance en het feit dat hij er staat. En wat is er mis met geld verdienen? Iedereen weet dat showbusiness om geld draait, en wat dan nog? Daar kiezen de kandidaten zelf voor. In het bedrijfsleven wordt ook diehard geld verdiend op soms niet eerlijke manieren, en dan gaan we nu ineens de producenten afzeiken? Pfff… En last but not least, MOETEN we natuurlijk wel zeiken over het succes van een ander. Want stel je voor dat we een keer gewoon blij zouden zijn voor wat een ander heeft bereikt, ook al zien we het zelf niet zo. Pffff, idiote zeikerds zijn jullie. Ga lekker zelf mee doen aan de Voice als je het allemaal zo goed weet.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen! Thanks!
      Erger er mezelf al jaren en jaren aan.
      Laten we er maar van uit gaan dat de meeste azijnpissers/stuurlui ook hier aan de wal staan.
      Want als je zelf niet veel kunt moet je toch iets om jezelf omhoog te praten.

        /   Reply  / 
    2. Isaac

      Ik ben het zo met je eens.. Hulde!

        /   Reply  / 
  10. Geesje

    Ik weet niet of iemand al de single van Barbara Straathof gehoord heeft die zij had opgenomen mocht ze in de finale gekomen zijn?
    Maar voor de liefhebbers een hele mooie versie van ”Fields of Gold.
    http://www.youtube.com/watch?v=Zxm09xizHZc

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Sandra van Nieuwland komt dit jaar met tweede album | NLpop

  12. Pingback: Foto: Caro Emerald eindelijk in studio voor nieuw album | NLpop

  13. Pingback: Sandra van Nieuwland pakt record in Nederlandse Top 40 | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>