O’G3NE heeft drie liedjes over voor Songfestival

#Eurovision • Ook de vader van het trio stuurde een liedje in

De selectie van ‘ons’ liedje voor het Eurovisie Songfestival 2017 bevindt zich in de laatste fase. Lisa, Amy & Shelley (O’G3NE) hebben nog drie nummers over.

Dat bleek uit een interview met Shelley op NPO Radio 2 in de show van Bert Haandrikman. Het is rap gegaan want een week eerder zei Lisa nog dat er twaalf liedjes in de race waren. In totaal zijn er zo’n veertig songs ingezonden.

Haandrikman vroeg ook welke schrijvers liedjes instuurden. Shelley onthulde de namen Han Koreneef, Gordon Groothedde en de vader van het trio, Rick Vol. Het is niet bekend of hun liedjes tot de laatste drie behoren. Volgens bronnen hebben ook de 3JS en Bruce Smith nummers ingediend.

De dames van O’G3NE vertelden eerder al dat zij een lied willen waarmee ze een verhaal kunnen vertellen, en waarin hun meerstemmigheid mooi past. Het wordt waarschijnlijk geen uptempo nummer, maar iets meer ballad-achtig.

Het Eurovisie Songfestival 2017 vindt plaats op 9, 11 en 13 mei in de Oekraïense hoofdstad Kiev. De deadline voor de liedjes is ergens halverwege maart.

O’G3NE: Lisa, Amy & Shelley door de jaren heen
Dan toch! O’G3NE naar Eurovisie Songfestival 2017
Reacties op selectie O’G3NE voor Songfestival
Songfestival: O’G3NE vraagt diverse songwriters

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “O’G3NE heeft drie liedjes over voor Songfestival

 1. Yoshi

  Liederen geschreven door hun vader scoorden hier voor geen meter.
  Dus als ze enigzins kans willen maken zou ik toch verder kijken dan het boek van paps

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Helemaal met je eens !!

   En laten we hopen dat ze een TOP-stylist in dienst nemen speciaal voor het ESF. Alhoewel ik bang ben dat er een klein leger van stylisten nodig zal zijn om deze dames een nieuwe koers te laten varen op het gebied van een passende trendy stijl.

     /   Reply  / 
 2. DatVindIk

  Emeli Sande moet het nummer schrijven.

    /   Reply  / 
  1. Emmiefan

   En gelijk zelf inzingen! Haar versie is beter dan -hoe leuk ze ook zijn- van de meiden zelf!!!!

     /   Reply  / 
 3. Bastian

  Op het instagram account van bmg talpa is ook te zien dat o.a. Diggy Dex en Alain Clark :) hebben deelgenomen aan het writerscamp. Heel erg benieuwd naar het uiteindelijke lied dat ze samen met avrotros gaan kiezen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>