Vanavond échte liveshow in The Voice of Holland

#TVOH Over twee weken in halve finale acht originele, nieuwe singles
Update klik: Ferry de Ruiter dan toch als travestiet in The Voice
Update klik: Meidengroep O’G3NE de gedoodverfde Voice-winnaar?

Na het veelbesproken nieuwe onderdeel The Clash zijn er nog zestien talenten over in het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Vanavond strijden zij voor het eerst allemaal tegelijk in dezelfde show. De eerste échte liveshow dus eigenlijk.

Het gaat nu snel. Over twee weken worden in de halve finale maar liefst acht originele singles gelanceerd. Dit onder de titel The Story Of My Life, naar een idee van Pharrell Williams die coach is in de Amerikaanse versie van The Voice.

Alle acht singles worden na de halve finale uitgebracht maar alleen de vier singles van de finalisten worden in de daaropvolgende finaleweek gepromoot.

Dat is logisch, er wordt naar de finale toegewerkt, maar op NLpop kijken we nu al uit naar alle acht liedjes! Dit belooft een schitterende vernieuwing te worden. De nummers worden speciaal op het lijf geschreven van de halvefinalisten.

De coaches zijn verantwoordelijk voor de totstandkoming van de singles en RTL belooft dat ze worden geproduceerd door top-professionals. Wie dat zijn is niet onthuld, maar we kunnen ons er wel iets bij voorstellen. De creatieve teams achter Ilse DeLange, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato zijn bekend.

Zover is het nog niet. Vanavond zullen vier talenten uit de competitie vertrekken. Of dat op dezelfde manier zal gaan als in vorige seizoenen is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk wel, want er is geen ‘nieuwe twist’ groots aangekondigd.

Kensington, de grootste Nederlandse rockband van dit moment, treedt vanavond op. De inschrijving voor het zesde TVOH-seizoen is inmiddels al geopend!

Video: promo inschrijving

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Vanavond échte liveshow in The Voice of Holland

  1. gabrislle

    Sgop emola heel graag

      /   Reply  / 
  2. Erika

    Er kan er maar een of drie de winnaar zijn OGENE onvoorstelbaar goed meiden

      /   Reply  / 
  3. Sophia

    Sjors: geweldig gedaan en gefeliciteerd! Veel succes in de volgende ronde!

      /   Reply  / 
  4. BéTé

    Ik lees net dat Duncan recent het voorprogramma van ene Berget Lewis heeft verzorgd. Berget mag alleen maar hopen dat ze ooit in zijn voorprogramma mag verschijnen straks :D

    Wat een talent die Duncan!!

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Zeg dat wel, en ook lekker gewoon die jongen. Niet zo over de top drama als Emmaly of Ferry.

      En Ilse mag volgende keer wel even beter luisteren: Kelly was velen malen beter dan die zweefteef

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>